Nieuwsflits week 39 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 39

kop nieuwsflitsthumb 39Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 39 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 27 september:

Den Haag - Op de kruising van de Jan van der Heijdenstraat met de Linnaeusstraat kwamen vanmorgen even over half zes twee voertuigen met elkaar in botsing. Van één van de voertuigen gingen de airbags af. De bestuurder van dat voertuig is in de ambulance onderocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

Ll0Uqh.JPG

MGbeEq.JPG

tT8lwY.JPG

CYInqi.JPG

vAHKaP.JPG

Woensdag 28 september:

Delft - Na de opening om half acht schoot de Kruithuisbrug 'weer eens' in storing. Door onbekende oorzaak kon het bewegende wegdeel niet 'dicht', waardoor de N470 in beide richtingen afgesloten werd door de politie. Een uur later, rond half negen, was de storing verholpen en kon de brug gesloten worden. (Foto's: Dejan Jeremic)

bNC40L.JPG

GmoxLG.JPG

4Bk7B4.JPG

GPVKSe.JPG

Schipluiden - Rond tien over half negen vond er een botsing plaats tussen een vrachwagen en een personenwagen op de 'nieuwe' A4 tussen Schiedam en Delft. Rotterdamse brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen om te ondersteunen bij het ongeval. Eén rijstrook is afgesloten geweest, wat niet al te veel vertraging gaf. (Foto's: Dejan Jeremic)

kmCGYZ.JPG

LWlBI3.JPG

4oSsqb.JPG

Delft - Vanmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser op de Rotterdamseweg. Vanwege (sloop)werkzaamheden vlak naast het fietspad, werden de fietsers ter plekke door werknemers van het sloopbedrijf de weg op gestuurd. Een fietser (student), die met zijn mobiel bezig was, moest dit ook doen, maar had niet in de gaten dat er een auto aan kwam en werd door dit voertuig geschept. De fietser kwam enkele meters verder op het asfalt terecht en is met onbekend letsel vervoerd. (Foto's: Paul van de Peppel)

w DSC 6765b

w DSC 6766b

Donderdag 29 september:

Zoetermeer - Vanmiddag omstreeks kwart voor vier is op de Parkdreef een fietsster die overstak aangereden door een bedrijfswagen. Het slachtoffer kwam bij het ongeval tegen de voorruit van het voertuig terecht. Zij is in de ambulance verzorgd en daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

LpqOtx.JPG

2lDJsH.JPG

rkB0Ns.JPG

YHkrzy.JPG

j2GJxW.JPG

Vrijdag 30 september

Den Haag - Bij oud papier verwerker 'Reparco' aan de Saturnusstraat breekt brand uit. Dat levert wat rook- en stankoverlast op, maar omdat het pand relatief vrijstaand ligt is de overlast voor de omliggende bedrijven minimaal. De brandweer geeft het nader bericht 'kleine brand' (foto's: Rene Hendriks)

NXdtEP.JPG

oudBsE.JPG

ZKAueZ.JPG

Den Haag - Vrijdagavond heeft er in een woning aan de Zwolsestraat een brand gewoed in een woning. De brandweer heeft, omdat de bewoners niet thuis waren. de deur geforceerd om de woning te betreden de brandweer heeft volgens de brand geblust wat er precies in brand heeft gestaan is onbekend het nader bericht was kleine brand (Foto's: Patrick Kramer)

w IMG 5004

w IMG 5005

w IMG 5006

Den Haag - Op de kruising van de Loosduinseweg met de Valkenboslaan werd rond kwart over negen een scooterrijder aangereden door een auto. Het zag er op het eerste gezicht ernstig uit; vandaar werd behalve een ambulance ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De komst van het MMT werd echter gecanceld. De scooterrijder kon zelfs zelfstandig op de brancard stappen. Het is niet bekend of hij is vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Maurice Schotman)

SvVl3p.JPG

xfjWen.JPG

Nv3yZi.JPG

Zaterdag 1 oktober:

Nootdorp - In een portiek aan de Koningin Julianastraat is zaterdagavond iemand van een trap gevallen. Ambulance en Mobiel medisch Team (met de auto) kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Danny Botman)

qixb1j.JPG

MtWZeI.JPG

h8HrPC.jpg

kLLwEa.JPG