Nieuwsflits week 41 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 41

kop nieuwsflitsthumb 41Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 41 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 10 oktober:

Den Haag - Maandagochtend kwamen twee fietsers met elkaar in aanrijding. De verwondingen vielen gelukkig mee. Eén van de twee fietsers is mogelijk naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Piet de Ruijter)

LUxgZR.JPG

N0hZs5.JPG

kUOSoZ.JPG

Den Haag - Op de Loosduinsekade botste een scooterrijder tegen een bestelbusje. Het bestelbusje heeft de scooterrijder vermoedelijk over het hoofd gezien. De bestuurder van de scooter is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Piet de Ruijter)

rrFJZg.JPG

skGpMO.JPG

Ar5T1x.JPG

Dinsdag 11 oktober:

Schipluiden - In een woning aan de Zouteveenseweg ontstond aan het einde van de middag door onbekende oorzaak een schoorsteenbrand. De tankautospuit van Schipluiden en de tankautospuit en hoogwerker van Delft rukten hiervoor uit. Beide tankautospuiten zijn ingezet en daarom werd opgeschaald naar 'middelbrand'. De schoorsteen is geramoneurd en hierna kon het sein 'brand meester' worden gegeven. (Video en foto's: Ferrie van der Geer)

Ml3AQX.JPG

G716ta.JPG

E4Uuby.JPG

Donderdag 13 oktober:

Den Haag - Een afgeleidde automobiliste heeft rond tien uur een ongeval veroorzaakt. Zij reed in haar auto over de Erasmusweg toen zij tegen een aldaar geparkeerde container reed. Volgens eigen verklaring was zij in haar auto bezig een vlieg van haar spiegel te halen, toen zij met haar rechter spiegel de container ramde. Niemand raakte gewond, bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het voertuig afgesleept. (Foto's: Dejan Jeremic)

HKRvkj.JPG

ex0JLU.JPG

oAOxaQ.JPG

yfOVTf.JPG

's-Gravenzande - Rond kwart over vier kreeg de meldkamer een telefoontje dat er een beginnend buitenbrandje was ontstaan tegen de gevel van de Intratuin aan de Monsterseweg. Brandweer Monster ging met de tankautospuit ter plaatse, maar hoefde weinig meer  te doen omdat personeel van de Intratuin zelf het  brandje al had geblust. Zekerheid voor alles is er toch hogedruk afgelegd en heeft de brandweer nog wat nabluswerk gedaan. Hoe de brand is begonnen is niet zeker; vermoedt wordt dat er misschien een peuk weggeworpen is. (Foto's: Piet de Ruijter)

8gH0zr.JPG

Gw8xhU.JPG

h0tsqs.JPG

Delfgauw - Vanavond kwam een groep wielrenners op de Zuideindseweg nabij het Gildepad in botsing met een personenauto. Verschillende fietsers kwamen hierdoor ten val en één wielrenner kwam tegen de voorruit van de auto terecht. Er is een ambulance ter plaatse geweest en twee wielrenners zijn daarin onderzocht. Maar uiteindelijk hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Jonathan de Bruin)

PNp1yC.jpg

wHIblL.jpg

ZkiywP.jpg

pkQl41.jpg

Den Haag - Omstreeks kwart over acht vanavond struikelde een voetgangster op de Escamplaan, nabij de Leyweg, over een steen die uit het voetpad stak. Zij viel en liep een hoofdwond op. Voorbijgangers hebben eerste hulp verleend en dat is overgenomen door het ambulancepersoneel. Zij is voor verder onderzoek en behandeling vervoerd naar het nabijgelegen HagaZiekenhuis. (Foto's: Piet de Ruijter)

bfwvpg.JPG

48zaRq.JPG

mjaTuH.JPG

XWhtz4.JPG

4rZ1Bm.JPG

Vrijdag 14 oktober:

Den Haag - Tramlijn 12 liep vanmorgen flinke vertraging op door een ontspoorde vrachtwagen (!) in de keerlus aan het Markenseplein. Het voertuig was bezig met spoorwerkzaamheden, maar tijdens het achteruitrijden verspoorde en ontspoorde het voertuig op het wissel. Na een controle mochten de trams gebruik maken van het binnenste spoor. Oorzaak van de ver- en ontsporing is vermoedelijk een verzakte ondergrond. (Foto's: Dejan Jeremic)

ykO7P6.JPG

0iVJOL.JPG

iTJycd.JPG

l8l8et.JPG

Leidschendam – Op de Rietpolderweg heeft vrijdagavond een schoorsteenbrand gewoed. De brand was snel onder controle. Omstreeks kwart voor ach werden diverse brandweervoertuigen uit Leidschendam en Zoetermeer naar het adres gestuurd. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker de kleine schoorsteenbrand gedoofd. Bij de brand hebben omstanders mogelijk rook ingeademd. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om deze personen te controleren op rookinhalatie. Uiteindelijk is er niemand vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

D756Oa.JPG

TGm952.JPG

DRH0fM.JPG

t0ScSL.JPG

Zoetermeer - Brandweervoertuigen uit Zoetermeer, Den Haag-Leidschenveen en Leidschendam-Voorburg werden om negen uur vanavond naar de Bachrode gestuurd omdat daar brand zou woeden in een schuurttje naast een woning. Ter plaatse bleek het mee te vallen; de brand kon worden bestreden door de bemznning van één tankautospuit. Het 'nader bericht' van de brandweer was dan ook 'kleine brand'. Er is een bewoner onderzocht in de ambulance in verband met mogelijke rookinhalatie. Deze hoefe niet te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

tDzlRt.JPG

OxtO1u.JPG

2ecLX0.JPG

FuicBs.JPG