Nieuwsflits week 42 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 42

kop nieuwsflitsthumb 42Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 42 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 18 oktober:

Den Haag - Vanmiddag belandde - zeker niet voor het eerst - een auto op de bussluis op de Escamplaan nabij de Dedemsvaartweg. De auto liep hierbij de nodige schade op. Eris één inzittende onderzocht in de ambulance, maar deze hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

v5MlEU.JPG

wo5yxS.JPG

XJa71V.JPG

rDW5n5.JPG

RAq31Q.JPG

Nootdorp - Op de Braslaan is vanmiddag een auto uit de bocht gevlogen en achterstevoren deels in het water beland. De inzittenden wisten veilig op de kant te komen. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. (Foto's: Jonathan de Bruin)

VZz6Sx.jpg

bKW2fC.jpg

P7miAK.jpg

Wq9EpG.jpg

Woensdag 19 oktober:

Zoetermeer - Vanochtend omstreeks tien uur zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Mahatma Gandhisingel en de Edelsteensingel. De schade was groot en behalve twee ambulances was ook de brandweer gealarmeerd in verband met een mogelijke beknelling. Iedereen kon echter zelf uit de auto's komen. Er zijn totaal drie inzittenden in de ambulances onderzocht, maar er hoefde uiteindelijk niemand te worden vervoerd. Berger vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters)

UxLdeM.JPG

LmFxXh.JPG

iFygfD.JPG

fXX0xM.JPG

WJAAzW.JPG

Rijswijk - Omstreeks kwart voor zes vanmiddag ontstond er een kop-staart aanrijding op de Hoornbrug, waar twee auto's en een motorrijder bij betrokken waren. De motorrijder kwam hierbij ten val en moest in de ambulance worden onderzocht. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De Hoornbrug was tijdelijk afgesloten in de richting van Den Haag. (Foto's: Ferrie van der Geer)

XRsaUY.JPG

HTkUA6.JPG

dfxG8t.JPG

4xnwie.JPG

Zoetermeer - Even over half zeven vanavond botste op de Meerzichtlaan een personenauto achterop een andere auto. De schade was groot. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. De Meerzichtlaan was door dit alles tijdlijk afgesloten tussen het Bredewater en het Abdissenbos, in de richting van de Afrikaweg. (Foto's: Roy Wolters)

Rr4V01.JPG

I7scUh.JPG

BJX2OJ.JPG

s0Bcnh.JPG

Zoetermeer - Omstreeks half vijf vanmiddag raakten drie voertuigen betrokken bij een aanrijding op de Australiëweg met de Van Aalstlaan. Veel schade was het gevolg. Eén van de bestuurders is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. De Australiëweg was tijdelijk geheel afgesloten in de richting van het Stadshart. Berger Vreugdenhil heeft de drie voertuigen afgevoerd. (Foto's: Fred Wolters)

O9pcKj.JPG

LZEwIR.JPG

RpIHgJ.JPG

qvCclL.JPG

Vrijdag 21 oktober:

Monster - Om even voor vier uur vanmiddag moesten de hulpdiensten naar de Haagweg, ter hoogte van het Schelpnpad, voor een aanrijding tussen vier personenauto's. De ambulancebroeders hebben één vrouwelijke inzittende die wat klachten had, onderzocht maar zij hoefde niet te worden vervoerd. Ook de brandweermotor kwam ter plaatse voor het eventueel veilig stellen van airbags. De Haagweg is vanuit Loosduinen richting Monster even afgesloten geweest en de politie heeft het verkeer geregeld.

w DSC 9876

w DSC 9877

w DSC 9884

w DSC 9892

w DSC 9894

Zondag 23 oktober:

Den Haag - Op de Parelduikersingel werd zondagmiddag een rolstoel bij/in het water aangetroffen. Hierop is de brandweer met een duikteam ter plaatse gekomen en tezamen met brandweermensen in waadpak hebben zij de sloot doorzocht. Er werd echter niemand aangetroffen en hierna zijn de brandweermensen retour kazerne gegaan. Er wordt nog onderzocht bij wie de rolstoel thuishoort (Foto's: Patrick Kramer en Roy Wolters)

HfClnB.JPG

IHZUzJ.JPG

Kq55FA.JPG

D86Xs2.JPG

IMf9TG.JPG