Nieuwsflits week 43 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 43

kop nieuwsflitsthumb 43Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 43 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 24 oktober:

Den Haag - Vanmiddag raakte een klusjesman onwel terwijl hij aan het werk was achter een woning aan het Jean Monnetpad. Een collega is daarop meteen begonnen met reanimeren. Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is verder verzorgd en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de laatste berichten had hij toen weer hartritme. (Foto's: Nick van Mourik)

etj0JF.JPG

Ta4n1A.JPG

lrTgw7.JPG

z1O6XU.JPG

7TcGmk.JPG

Donderdag 27 oktober:

Rijswijk - De chauffeur van een vrachtwagen kreeg na het laden en lossen bij winkelcentrum De Bogaard een vervelend geluid te horen: Het geluid van zijn vrachtwagen dat tegen de overkapping aan schuurde. Met behulp van de brandweer - en met flinke schade - is de vrachtwagen losgeraakt. (Foto's: Ivar Gieles)

81KMQK.JPG

Zgb2eY.JPG

59zHpb.JPG

D8VCvD.JPG

Den Haag - Om kwart voor twee vanmiddag raakten twee voertuigen met elkaar in botsing op de Oude Haagweg. Een busje kon niet op tijd remmen om een afslaande auto te ontwijken. De bestuurder van de auto is nagekeken op letsel door ambulancepersoneel. De Oude Haagweg is gedurende de afhandeling afgesloten geweest vanaf de Kamperfoeliestraat. (Foto's: Ivar Gieles)

ZLMOqJ.JPG

6feCpv.JPG

gkAGjP.JPG

D3Xn9Q.JPG

Vrijdag 28 oktober:

Den Haag - Op de Lippe-Biesterfeldweg werd vanavond rond tien voor tien een motorscooter aangereden door een auto. De scooterbestuurder raakte gewond en er is door voorbijgangers eerste hulp verleend. Na onderzoek in de ambulance bleek echter dat de scooterrijder niet vervoerd hoefde te worden. De VOA heeft onderzoek gedaan, want over de toedracht van het ongeval waren onduidelijkheden ontstaan. De Lippe-Biesterfeldweg was door dit alles enige tijd afgesloten. Hierdoor was HTM lijn 2 tijdelijk gestremd. (Foto's: Ivar Gieles)

FOUuqq.JPG

NAULBy.JPG

Do3Ksy.JPG

NZ8xYH.JPG

KJpXvX.JPG

Zaterdag 29 oktober:

Zoetermeer - Vanavond even voor half tien werd een schoorsteenbrand gemeld in een woning aan de Rokkeveenseweg. Hieruit rukten vanuit beide kazernes in Zoetermeer brandweervoertuigen uit. Ter plaatse bleek het allemaal wel mee te vallen. De schoorsteen is vanuit de hoogwerker van kazerne Stadshart geramoneurd. (Foto's: Roy Wolters en Marcel Hillebrand)

yBeyw1.JPG

8jRo3I.JPG

NcHFzg.JPG