Nieuwsflits week 1 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 1

kop nieuwsflitsthumb 1Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 2 januari:

Den Haag - Op het Monnickendamplein vond vanmiddag een eenzijdig ongeval plaats waarbij een auto tegen een boom is gebotst. Gelukkig vielen hierbij geen gewonden. Het Monnickendamplein was enige tijd afgesloten in de richting van de Volendamlaan. (Foto's: Nick van der Toorn)

MmwxGc.JPG

GHMktR.JPG

U2sQdN.JPG

d99lIV.JPG

Donderdag 4 januari:

Zoetermeer - Het Mobiel Medisch Team werd vanmorgen even voor half tien opgeroepen ter ondersteuning van de ambulancedienst in Zoetermeer aan de Vaartdreef. Het is onbekend wat er is voorgevallen. Het slachtoffer is met verwondingen aan het hoofd naar het ziekenhuis vervoerd. De traumaheli, die geland was nabij het Kangoeroepad, is hierna retour Rotterdam gevlogen. (Foto's: Roy Wolters)

YftEl3.jpg

rJILaK.JPG

VnLmDq.JPG

39bT1n.JPG

Zondag 8 januari:

Rijswijk - Omstreeks elf uur vanochtend botste op de Schaapweg een personenbusje achterop een personenauto. De rijbaan richting Sir Winston Churchilllaan moest daardoor tijdelijk worden afgesloten. Er is een ambulance gealarmeerd; het is niet bekend of er iemand is vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

u9kuxr.JPG

O9sBbw.JPG

w4kvEm.JPG

zeijoo.JPG