Nieuwsflits week 5 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 5

kop nieuwsflitsthumb 5Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 5 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 1 februari:

Delft - Omstreeks drie uur vannacht kwamen op het Kruithuisplein twee auto's met elkaar in botsing. Brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse; er werd rekening gehouden met een mogelijke beknelling. Van een beknelling bleek echter geen sprake. Er zijn twee personen onderzocht in de ambulance. Het Kruithuisplein was enige tijd deels afgesloten vanwege dit ongeval. (Foto's: Ferrie van der Geer)

wqdHbS.JPG

L0fRy4.JPG

48Widq.JPG

WBgdVX.JPG

Donderdag 2 februari:

Zoetermeer - Een medische noodsituatie in een flatwoning aan de Cornelis Boslaan, aan het einde van de middag. Behalve de ambulancedienst was ook het Mobiel Medisch Team met traumahelikopter 'Lifeliner 2' uit Rotterdam gealarmeerd. Deze is geland op de inmiddels 'vaste' landingsplek nabij het Prinses Máximaplein. De patiënt is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis en het MMT is teruggevlogen naar Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Roy Wolters)

dotHWV.JPG

TtIPb5.JPG

PBFnDf.JPG

nBSWk6.JPG

nB0ar6.JPG

Vrijdag 3 februari:

Den Haag - Op de Dedemsvaartweg, voor de verkeerslichten bij de Meppelweg, botsten even na middernacht twee auto's achterop elkaar. Er werden enkele inzittenden onderzocht in een ambulance, maar gelukkig hoefde niemand te worden vervoerd. Trams die onderweg waren naar remise Zichtenburg, liepen vertraging op door het ongeval. (Foto's: Roy Wolters)

nZ5kFw.JPG

Kog7uV.JPG

tzpfG1.JPG

5cFdDl.JPG

or8q0K.jpg

Den Haag - Rond het middaguur botste in de Ockenburghstraat, nabij de wegwerkzaamheden, een gehuurde bestelbus achterop een personenauto. Twee inzittenden van de personenauto zijn onderzocht in de ambulance, maar werden niet vervoerd. Hierna konden de partijen het papierwerk regelen. (Foto's: Nick van der Toorn)

STiR1t.JPG

YCEau5.JPG

UxtvHO.JPG

Pijnacker - Op de kruising van de Klapwijkseweg met de Monnikenweg werd rond half vijf vanmiddag een fietsster aangereden door een personenauto. De fietsster raakte licht gewond en is in de ambulance onderzocht. Zij is hierna voor verdere behandeling zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Roy Wolters)

xf0G6o.JPG

KpqrzQ.JPG

KyaPIL.JPG

8Zv7NH.JPG

Zaterdag 4 februari:

Den Haag - Rond half één vannacht vond er een eenzijdig ongeval plaats op de verbindingsweg van de A4 naar de A13 richting Rotterdam. De bestuurder van een Citroën kwam door onbekende oorzaak tegen de vangrail en daarna tot stilstand op de vluchtstrook. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de beschadigde auto afgevoerd; niemand raakte gewond. (Foto's: Nick van Mourik)

qCojMQ.JPG

Shoc5e.JPG

U2YiVN.JPG

Den Haag - Twee auto's botsten vanmiddag omstreeks tien voor vier op elkaar op de kruising van de Viaductweg met de Waldorpstraat. Eén inzittende is even in de ambulance onderzocht, maar werd niet vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

MV723G.JPG

Hhhg26.JPG

PCE65c.JPG

Wassenaar - Even voor zeven uur vanavond was de Hofcampweg de lokatie waar een fietser en een auto met elkaar in botsing waren gekomen. De ambulancedienst is ter plaatse geweest voor behandeling van het slachtoffer, welke later per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

AtZCgs.JPG

Gmtsci.JPG

bHeNHt.JPG

Wassenaar - Rond tien voor half acht botsten vanavond twee auto's op elkaar op de N44 richting Den Haag. Eén persoon is nagekeken in de ambulance, maar niet naar het ziekenhuis vervoerd. De rechter rijstrook was afgesloten en de beschadigde auto's zijn meegenomen door de berger. (Foto's: Herman van der Woude)

vDBuSX.JPG

Geg4jl.JPG

Rijswijk - Kwart voor acht reed de bestuurder van een auto door nog onbekende oorzaak tegen de vangrail op de A4 richting Delft. Twee rijstroken werden afgesloten, één persoon is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

m3w0yL.JPG

CduEg0.JPG

WxMacK.JPG

lD1pVz.JPG

Zondag 5 februari:

Den Haag - Even voor drie uur vanmiddag vond er op de kruising van de Meppelweg met de Maartensdijklaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Remco Meiners)

n0Q4q9.jpeg

6roSBs.jpeg

1BaQos.jpeg