Nieuwsflts week 6 | Regio15.nl

Nieuwsflts week 6

kop nieuwsflitsthumb 6Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 7 februari:

Pijnacker - Op de Vlielandseweg is vanmiddag rond de klok van één uur een scooter aangereden door een personenauto die linksaf sloeg en waarvan de bestuurder de scooter over het hoofd had gezien. De scooterbestuurster is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar zou inmiddels alweer thuis zijn. (Foto's: Telstar Online)

xhUmfG.jpeg

KKYkIg.jpeg

pbtCUZ.jpeg

Donderdag 9 februari:

Wassenaar - Even voor zeven uur vanavond vond er een eenzijdig ongeval plaats op de N44 richting Amsterdam; een auto botste daar door onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar die hoefde niet te worden vervoerd. Er was tijdelijk één rijstrook afgesloten. (Foto's: Herman van der Woude)

meCaj0.JPG

SbPOrr.JPG

Bu6v4u.JPG

KXHFhR.JPG

Vrijdag 10 Februari

Den Hoorn – Bij een kop-staart ongeval op de Woudseweg richting De Lier hebben twee voertuigen forse schade opgelopen.  Ambulancepersoneel heeft  ter plaatse een persoon behandeld aan verwondingen, het bleek niet noodzakelijk dit slachtoffer ter vervoeren naar een ziekenhuis. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide voertuigen geborgen en afgesleept naar hun depot.

w TDK 2673

w TDK 2678

w TDK 2684

Den Haag – De tankautospuit van Wateringen kreeg vrijdagavond een melding van een buitenbrand aan de Sylvian Poonstraat. Nadat de brandweer met spoed ter plaatse gegaan is troffen zij een hoopje plastic aan wat nog na smeulde, dit  hoopje plastic bleek voorheen een dixxie te zijn. Met een straal water heeft de brandweer het restje afgeblust.

w TDK 2686

w TDK 2689

Haaglanden - De sneeuw die vrijdagvond in de regio begon te vallen leverde uiteraard mooie plaatjes op, maar zorgde in het verkeer ook vor overlast. Zo vonden er verschillende - meestal kleinere - aanrijdingen plaats en/of schoven auto's van de weg. Zo reed op de ob Oosthoeklaan in Den Haag een auto een verkeerspaal omver. Daarbij raakte niemand gewond. (Foto's: Ruben van Essen, Nick van der Toorn en Bernard Boon)

AiJhRk.JPG

NbHLIh.JPG

FL0ego.jpeg

zN4iqN.JPG

phizwn.JPG

Schipluiden - Omstreeks tien uur vanavond ontstond er in een groot deel van Schipluiden een stroomstoring. Volgens Westland Infra lag de oorzaak in een storing in een middelspanningskabel. Ook de verlichting op de nabijgelegen A4 viel uit. Monteurs gingen direct aan het werk en even voor half twaalf hadden de meeste getroffen aansluitingen weer spanning. Even na middernacht meldde Westland Infra dat de stroomstoring zo'n 2400 aansluitingen had getroffen, maar dat iedereen weer spanning had. (Foto's: Nick van Mourik)

ZP0r0W.JPG

ntphck.JPG

yz8n6N.JPG

M41NUQ.JPG