Nieuwsflits week 7 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 7

kop nieuwsflitsthumb 7Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 13 februari:

Den Haag - Omstreeks half zes vanmiddag werd op de kruising van het Finnenburg met de Reigersbergenweg een fietser aangereden door een personenauto. De fietser is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander van der Meule)

os6K0r.JPG

sUrHpl.JPG

2BPe1Y.JPG

Rijswijk - Om even over half acht kwamen op de kruising van de Verrijn Stuartlaan met de Diepenhorstlaan een personenauto en een busje met elkaar in botsing. Eén inzittende is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

ydpxZp.JPG

pYojgH.JPG

J0Kl3f.JPG

8COkdB.JPG

t4kHIG.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Regentesselaan met de Teijlerstraat vond maandagavond een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Er is een persoon onderzocht in de ambulance en daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

c96oJq.jpeg

PWjIww.jpeg

uRYgCZ.jpeg

Dinsdag 14 februari:

Leidschendam - Even over twaalven vanmiddag werd op de kruising van de Westboschlaan met de Rietvinklaan een fietser aangereden door een personenauto. De fietser raakte gewond en is na verzorging vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sander van der Meule)

mQCbnU.JPG

k8WhUl.JPG

8cIFxa.JPG

n4CTnu.JPG

Leidschendam - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het het Mobiel Medisch Team werden om even voor één uur vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan het Vieveenland. De traumahelikopter is geland op een grasveld nabij de Prins Hendriklaan. De patiënt moest met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd. (Foto's: Sander van der Meule en Wilfred Groenheide)

3U0urO.jpg

Vg0j76.JPG

9TKqVz.JPG

5EL7YC.JPG

Pijnacker - Om even over half vijf vanmiddag begon een lamp te smeulen in de bibliotheek aan de Julianalaan. Hierbij waren rook en vlammetjes te zien. De brandweer werd terstond gealarmeerd en heeft de lamp buiten afgeblust. Het nader bericht was 'kleine brand'. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Rogier Visser en Roy Wolters)

BhoqX3.jpg

a4Onpt.JPG

LRks0j.jpg

vGwFSJ.JPG

Den Haag - Aan het einde van de middag brak brand uit in een woning aan de Wassenaarsestraat. Het is niet bekend wat er in brand heeft gestaan en wat de oorzaak was. Er is een ambulance ter plaatse geweest ten behoeve van een bewoner. Onbekend is wat het letsel is. (Foto's: Nick Pronk)

4LbEZW.jpeg

hYIjXm.JPG

Donderdag 16 februari:

Schiedam - Een incident in de Ketheltunnel zorgt voor een totale afsluiting. Verkeer wat niet op tijd via de A13 reed stond stil vanaf knooppunt Prins Clausplein. Enkele vluchtstrookrijders zijn voorzien van een duur lidmaatschap van het CJIB. (Foto's: Dejan Jeremic)

vlzRWq.JPG

OArR9K.JPG

mPPibV.JPG

Den Haag - Om kwart over negen komen twee auto's met elkaar in botsing op de A13 tussen knooppunt Ypenburg en het Prins Clausplein. Door het incident werden twee van de drie rijstroken afgesloten. Ook hier stond de politie op de uitkijk voor eventuele negeerders van rode kruizen. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het afslepen geregeld. (Foto's: Dejan Jeremic)

9PhDDn.JPG

bkWlkw.JPG

hBGX6e.JPG

r4EHYv.JPG

Wassenaar - De N14 was ter hoogte van de Wittenburgerweg vanmiddag rond half twee het toneel van een flinke aanrijding. Niemand raakte gewond, maar het verkeer had behoorlijk last van de twee voertuigen. (Foto's: Rene Hendriks)

q4bGTE.JPG

NsQyDF.JPG

4qlj2s.JPG

Vrijdag 17 februari:

Monster - Ambulances, politie en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam spoedden zich vanochtend naar het Binnenhof op het Westerhonk, in verband met een medische noodsituatie in één van de paviljoens. De traumahelikopter is op het terrein van het Westerhonk geland. Over wat er was gebeurd en hoe het met de patiënt/het slachtoffer is afgelopen zijn geen mededelingen gedaan. (Foto's: Fred van der Ende)

BnsbS0.JPG

Ph8ZgS.JPG

4FCtDQ.JPG

Zaterdag 18 februari:

Den Haag - Omstreeks twee uur vannacht werd een man door vier andere mannen mishandeld in de Schalk Burgerstraat. Het slachtoffer kon zelf in de ambulance stappen en is later zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De daders, vier donkergekleurde mannen, zijn gevlucht in de richting van het Hobbemaplein. (Foto's: Brian Roeten)

mknguN.JPG

BGWw41.JPG

bjsiyW.JPG

onwboa.JPG

Delft - De bemanning van de tankautospuit van Pijnacker-Nootdorp moest vanmiddag Dierenambulance Haaglanden ondersteunen bij het redden van een eend. Het beestje zat in het Delftse Hout in het water met een vislijn vast in een boom. Het haakje zat in de snavel en vervolgens is de vislijn vastgeraakt aan een tak. Twee brandweerlieden in waadpak zijn het water ingegaan en hebben de eend uit diens benarde positie bevrijd. Het beestje is vervolgens overgedragen aan de Dierenambulance. (Foto's: Hans Oosterveer)

xMbpc4.jpeg

ryNnkT.jpeg

ZM86ee.jpeg