Nieuwsflits week 8 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 8

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 8 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 20 februari:

Delft - Op de kruising tussen de Bachsingel en de Buitenhofdreef heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietsster. De automobilist is na het ongeval doorgereden. Het slachtoffer van de aanrijding (de fietsster) is met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest of heeft u tips voor de politie dan kunt u contact opnemen met de politie door te bellen met 0900-8844. ( Foto's: Jayden Media)

YiLpBt.JPG

sG3kYs.JPG

PnDbow.JPG

Den Haag - In een flat aan de Stieltjesstraat in heeft maandagmiddag een kleine brand gewoed; een kast was in brand gevlogen. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand zich verder ontwikkelde. De schade door de brand valt mee. De brandweer heeft tijdens het blussen van de brand enkele verbanden spullen uit het raam gegooid. (Foto's: Ferrie van der Geer)

I7q1OH.JPG

VsijZC.JPG

D1jfkX.JPG

Dinsdag 21 februari:

Den Haag - Een kleine botsing met veel schade vanmiddag rond één uur op De Werf. De bestuurder van een voertuig die vanaf het parkeerterrein van een fastfood-restaurant kwam, verleende geen voorrang met een aanrijding tot gevolg. Niemand raakte gewond. Trams op weg naar de remise liepen flinke vertraging op. (Foto's ingezonden via WhatsApp)

w werf 1

w werf 2

w werf 3

w werf 4

Den Haag - Op de Schenkkade raakte vanmiddag een bestelbus de achterzijde van een personenauto. Die kreeg daar een behoorlijke 'tik' van. Eén van de inzittenden raakte gewond en werd verzorgd door de bemanning van de ambulance. ( Foto's: Rene Hendriks)

ymFddi.JPG

YEbGUj.JPG

dLTSvt.JPG

Den Haag - Een motorrijder raakte gewond op de Valeriusstraat nadat hij geen voorrang kreeg van en botste met een overstekende automobilist. Verkeer moest om het ongeval heen; bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft beide beschadigde voertuigen meegenomen. (Foto's: Dejan Jeremic)

fKa3k4.JPG

nOQjlR.JPG

TiqcHj.JPG

3p2lHP.JPG

Den Haag - Omstreeks tien voor half vier vanmiddag ontstond in een woning aan de Frans Halsstraat een brand in de keuken. De brandweer was snel ter plaatse en kwam met het nader bericht 'kleine brand'. Er is één persoon onderzocht in de ambulance. (Foto's: Daan van den Ende)

liKaZR.JPG

duwOUk.JPG

CKoFJJ.JPG

L9Dfe9.JPG

Den Haag - Op de Segbroeklaan, in de richting van het Hubertusviaduct, vond vanavond even over half zeven bij de verkeerslichten met de Goudenregenstraat een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Er was niet veel schade, maar de bijrijdster van de voorste auto is voor alle zekerheid toch naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

Yvt6j3.JPG

2mnSgX.JPG

Ag2Zzc.JPG

QLTNjz.JPG

ouplIO.JPG

Den Haag - Een aanrijding tussen een fietsster en een auto op de Poeldijkseweg. De fietsster, een jong meisje, werd nagekeken door personeel van de ambulancedienst. De Poeldijkseweg was in de richting van Poeldijk afgesloten voor het verkeer. De verkeerspolitie heeft onderzoek verricht. (Foto's:

niUxfS.JPG

dWUzmk.JPG

UTdSY3.JPG

28jiUT.JPG

Woensdag 22 februari:

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een auto en een fiets op de Ijsclubweg is woensdagmiddag de fietser gewond geraakt. Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om de situatie te onderzoeken. Het slachtoffer is zonder spoed (A2) vervoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer ondervond weinig hinder van dit ongeval. (Foto's Dejan Jeremic)

oqAUgU.JPG

rPiZli.JPG

oOv1ky.JPG

Den Haag - Rond tien voor elf vanavond raakte een automobilist de macht over het stuur kwijt op de Zoetermeerse Rijweg, ter hoogte van de Barbeeldam. De auto gleed door tot vlakbij de naastgelegen sloot, maar gelukkig raakte alleen het rechter voorwiel het water. Berger Vreugdenhil heeft de auto weggetrokken bij het water. (Foto's: Nick van der Toorn en Roy Wolters)

9uvLmB.JPG

pOn1RB.JPG

mlpq7o.JPG

4LYCgT.JPG

Den Haag - Vanavond is een automobiliste op het Erasmusplein tegen een lantaarnpaal gebotst. De klap was zo hevig, dat de kap van de verlichting naar beneden viel. De bestuurster is in de ambulancde onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Danny Botman)

ed4qQG.JPG

3YWhbV.JPG

DMhw26.JPG

ret7G9.JPG

Donderdag 23 februari:

Den Haag - Vannacht vloog op de Kerklaan een geparkeerde auto in brand. Deze stond dicht bij de gevel van woningen geparkeerd. De brand is geblust door de bemanning van de tankautospuit van kazerne Scheveningen. (Foto: Mark Ammeraal)

PNI7id.JPG

Vrijdag 24 februari:

Honselersdijk - Op de kruising van de Veilingroute/N222 met de Middelbroekweg kwam het vanmorgen om even voor half zeven tot een aanrijding tussen twee personenauto's. Eén van de auto's kwam vanuit de richting van Honselersdijk en de ander reed op de Veilingroute. Waarschijnlijk is één van beiden door het rode verkeerslicht gereden. Eén van de inzittenden is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

M0B5hN.JPG

NIZ4cQ.JPG

lEPgdE.JPG

DRSlMF.JPG

A9UA4n.JPG

Zaterdag 25 februari:

Den Haag - Op de Donau kwamen personenauto's met elkaar in botsing. De schade aan de auto's is flink. Inzittenden zijn door personeel van de ambulance nagekeken. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie heeft onderzoek verricht. (Foto's: Roy Wolters

)

nsl9pE.JPG

pVMXWc.JPG

oH7vLh.JPG

IYZWjs.JPG

Den Haag - In een woning aan de Sneeuwbalstraat heeft zaterdagavond een kleine brand in de keuken gewoed. De bewoner is ter controle nagekeken door personeel van de ambulance. De brand was snel onder controle. (Foto's: Roy Wolters)

ABnflk.JPG

H8OE9C.JPG

EgXNOu.JPG

nSMGme.JPG

TCOftD.JPG