Nieuwsflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 9

kop nieuwsflitsthumb 9Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 28 februari:

Den Haag - Op de Melis Stokelaan vond even voor half twee een ongeval plaats toen een afslaande automobiliste een bestuurster op een scooter over het hoofd zag. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel behandeld. Verkeer werd door verkeersregelaar van en naar het Zuiderpark geleid. (Foto's: Dejan Jeremic)

yOhtHl.JPG

ivet5F.JPG

cBQ9k0.JPG

Den Haag - Op de Vaillantlaan vond vanmiddag ter hoogte van de Hoefkade een ongeval plaats tussen een auto en een motor. De motorrijder is door ambulancepersoneel nagekeken maar niet naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer kwam ter plaatse om de olie van het wegdek te poetsen. (Foto's: Dejan Jeremic

OHbzIh.JPG

VG56gr.JPG

hK8zM9.JPG

Donderdag 2 maart:

Zoetermeer – De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een brand in de garage van een autobedrijf aan het Abdissenbos. Omstreeks vijf over drie werden brandweereenheden van kazernes Stadshart en Oosterheem gestuurd naar het Abdissenbos voor een gebouwbrand. Het bleek te gaan om een container in het garage gedeelte van het autobedrijf. Medewerkers hebben de container naar buiten gereden en geblust. De brandweer heeft de brand daarna afgeblust. Nadat het pand geventileerd was kon de brandweer weer retour kazernes. (Foto's: Fred Wolters en Roy Wolters)

xgbokY.JPG

ragpRV.JPG

pFKntz.JPG

Rt0o30.JPG

Vrijdag 3 maart:

Boskoop – Vanmorgen is er tegen half acht een ongeval gebeurd op Den Ham/N207. Het betrof een kop-staart botsing; een busje met aanhanger klapte achterop een personenauto. Ambulancebroeders (van een ambulance uit de regio Haaglanden) hebben een inzittende van de personenauto enige tijd onderzocht, waarna deze naar het ziekenhuis werd overgebracht. Na het ongeval bleven de betrokken voertuigen, mede door de medische zorg, op de weg staan. Hierdoor was er slechts één rijstrook beschikbaar. Op sommige momenten werd al het gemotoriseerde verkeer stilgelegd zodat de hulpverleners hun werk veilig konden doen. Nadat de ambulance vertrok, werden ook de betrokken voertuigen van de weg gehaald. Ook was er vloeistof op de weg gekomen; dit heeft een berger voor zijn rekening genomen. Daarna kon de weg weer worden vrijgegeven. (Foto's/tekst: Rob de Jong van 112HM)

oD67Fd.JPG

TR0iMJ.JPG

3bUacg.JPG

YrxcSN.JPG

9QwX6f.JPG

Zoetermeer - In een woning aan de P.C. Hooftstraat ontstond vanavond een schoorsteenbrand. De brandweer heeft de schoorsteen 'geramoneurd'. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Daan v.d. Ende, Roy Wolters en Wilbert Tintel)

kmZ4cp.JPG

dU6jBK.JPG

Pxo40i.JPG

FK2snA.JPG

FHuyyP.JPG

Zaterdag 4 maart:

De Lier - In een bedrijf aan de Kanaalweg vond even voor half negen een bedrijfsongeval plaats. Behalve enkele ambulances werd ook de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam gealarmeerd. De traumahelikopter is bij deze gelegenheid geland op een veld bij voetbalvereniging Lyra, waar op dat moment een jeugdwedstrijd gaande was. De spelertjes hebben hun wedstrijd met alle liefde even onderbroken voor de landing (en later weer het opstijgen) van de helikopter. Hoewel de aanleiding minder leuk is, blijft het een spectaculair gezicht. Bij de WOS staat in het artikel een filmpje van het opstijgen van de traumaheli. (Foto's: Stella Hardon)

ixwC3m.jpeg

9IAs7m.jpeg

Zondag 5 maart:

Den Haag - Op de Beresteinlaan, voor de verkeerslichten met de Erasmusweg, vond even na vijf uur vanmiddag een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's. Er zijn enkele inzittenden onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. Vooral de eigenaar van de voorste auto, een redelijk unieke en goed onderhouden Renault 5 Alpine Turbo uit 1983, zal 'not amused' zijn door het ongeval. Voor dit type voertuig zijn moeilijk reserve-onderdelen te vinden. (Foto's: Nick van Mourik)

OjjSsf.JPG

ESG109.JPG

uRsWSZ.JPG

F5SqWl.JPG

9nvoYj.JPG