Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 11

kop nieuwsflitsthumb 11Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 13 maart:

Nootdorp - Even na half vier 's-middags vond er een ongeval plaats op de rotonde bij de Molenaar Blonkweg. De ambulancedienst kwam ter plaatse om iemand te behandelen, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig. De weg richting het centrum van Nootdorp was tijdelijk dicht. (Foto's: Nick van der Toorn)

4q62Jg.JPG

oBWhXo.JPG

Voorburg - Rond acht uur 's-avonds werd een fietser aangereden op de Prinses Mariannelaan. Een automobiliste die de Heeswijkstraat in wilde rijden kwam met de fietser in botsing. Het is niet bekend of de fietser naar het ziekenhuis vervoerd is. (Foto's: Ivar Gieles)

Rff2Jy.JPG

znu3aU.JPG

d4TNdU.JPG

Delft - Om tien uur vanavond was de A13 richting Rijswijk het toneel van een aanrijding, ter hoogte van parkeerplaats Ruyven. Twee auto's waren met elkaar in botsing gekomen. Voor de slachtoffers kwamen twee ambulances ter plaatse, er waren twee rijstroken (waaronder de spitsstrook) afgesloten. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

IWCFq3.JPG

kXDlTp.JPG

lauaBc.JPG

hvWsn0.JPG

Dinsdag 14 maart:

Den Haag - Ambulancedienst en traumahelikopter werden rond half twaalf ingezet bij een basisschool aan de Laan van Wateringse Veld. Een kind had medische hulp nodig en werd na behandeling met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic en Nick van Mourik)

wWVgZq.JPG

xZBrgp.JPG

XFmlwT.JPG

6Gl6lY.JPG

Woensdag 15 maart:

Zoetermeer - Op de Middelweg vond even voor acht uur vanmorgen een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's op de rijbaan 'stad in'. Eén inzittende is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval leverde enige verkeershinder op, met name voor het verkeer richting Zoetermeer. (Foto's: Fred Wolters)

o1m5Ca.JPG

8zLfiz.JPG

DTEY5U.JPG

Den Haag - Om zes uur 's-avonds rijdt een vrouw om nog onduidelijke reden het water in op de Dr. Lelykade. Terwijl dit 'normaal' de plek is om een auto (bijna) in het water te zien verdwijnen, was het voertuig ditmaal een fiets. Het is onbekend of de vrouw gewond raakte. (Foto's: Dejan Jeremic)

L3WvDk.JPG

IEQgLS.JPG

SGYwHk.JPG

Donderdag 16 maart:

Den Haag - Op de A4 tussen Leidschendam en Delft komen twee voertuigen licht met elkaar in botsing, waarna één bestuurder de macht over het stuur kwijtraakte. Als gevolg komt de auto tegen de vangrail tot stilstand. Als geluk bij een ongeluk raakte niemand gewond; de in de vangrail gecrashte auto is total-loss. (Foto's: Dejan Jeremic)

H3hYJc.JPG

dVJoYV.JPG

nxEWJ1.JPG

72JjB2.JPG

Den Haag - Goed nieuws, het brandalarm van het 'Strijkijzer' werkt! Althans; het werkt 'te goed', want de zaak stond blank. De brandweer (die normaal branden blust) kon vanavond aan de slag om datzelfde bluswater weer de deur te wijzen. ( Foto's: Roy Wolters)

gdNqUT.JPG

Gm804x.JPG

moyw7l.JPG

gZ3sAl.JPG

Vrijdag 17 maart:

Den Haag - Rond de klok van 9 uur komen op het Arnold Spoelplein twee trams met elkaar in botsing. Er zaten geen passagiers in de trams, uiteraard waren de bestuurders wel aanwezig. Niemand raakte gewond, het onbekend hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. (Foto's: Dejan Jeremic)

i84r8K.JPG

zdDTda.JPG

5gKpQU.JPG

xumRws.JPG

Den Haag - Op de Escamplaan werd vanmiddag in beide richtingen één rijstrook afgesloten na een ongeval bij de Platinaweg. Eén persoon is in de ambulance behandeld, maar niet naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het ongeval moet volgens getuigen gezocht worden bij het gebruik van de mobiele telefoon, berger Vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

4LuQPY

z0cJOK

fkhdsJ

ALUSPa

Den Haag - Even na half zes werden hulpdiensten naar de A4 gestuurd voor een ongeval in de richting van Delft. Ter hoogte van knooppunt Ypenburg waren een vrachtwagen en twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Door het incident werden twee rijstroken afgesloten wat tot een lange file vanuit Leiden zorgde. (Foto's: Rene Hendriks)

XhZQWC.JPG

lo2Q1A.JPG

wefuq1.JPG

EGTMDd.JPG

Den Haag - In de Duinstraat werd even voor half tien vanavond een voetgangster op het zebrapad aangereden door een auto. De voetgangster raakte daarbij gewond en is zonder spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De Duinstraat was tijdelijk deels afgesloten. (Foto's: Ruben van Essen)

A254zs.JPG

IswxjQ.JPG

APZDQk.JPG

Zaterdag 18 maart:

Naaldwijk - Vanmorgen kwam er een melding binnen van stormschade aan de Koraal. Er bleek een glasplaat op een balkon aan het Koraal losgeraakt te zijn door de harde wind. De brandweer van Naaldwijk heeft de glasplaat losgehaald en daarna opnieuw bevestigd. Ook de hoogwerker werd nog gealarmeerd, maar hoefde niet in actie te komen. (Foto's: Fred van der Ende)

GRAIKB.JPG

NFmEeb.JPG

s6z0jn.JPG

Zoetermeer - Omstreeks half elf vanmorgen ontstond er op de Afrikaweg, bij de verkeerslichten ter hoogte van de Meerzichtlaan, een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen. Eén inzittende raakte daarbij gewond en is zonder spoed naar een ziekenhuis overgebracht. Van de rijbaan richting Centrum zijn tijdelijk twee rijstroken afgesloten geweest. (Foto's: Fred Wolters)

dk2ecv.JPG

qQZhSX.JPG

oHM8Or.JPG

tFqJM9.JPG