Nieuwsflits week 12 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 12

kop nieuwsflitsthumb 12Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 12 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 22 maart:

Voorburg - Op de Rozenboomlaan kwam vanmiddag een fietsster in botsing met een HTM-bus. Hierbij raakte zij gewond. Zij is door ambulancepersoneel verzorgd en daarna zonder spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De Rozenboomlaan was enige tijd deels afgesloten. (Foto's: Nick van der Toorn)

r7ClUC.JPG

maQWXn.JPG

RQlRzA.JPG

8hkDfb.JPG

ShO0Pa.JPG

Vrijdag 24 maart:

Den Haag - In verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Leyweg is ook het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd. Deze is met de traumahelikopter 'Lifeliner 02' geland op een veldje bij de Exloostraat. Het MMT is vervolgens door de politie naar de Leyweg gebracht. (Foto's: Ollie en Nick van der Toorn)

c2YuNa.jpeg

Pmlxfj.JPG

FIJ0gX.JPG

j2TSeF.JPG

Den Haag - De brandweer heeft vrijdagavond rond 21:00 uur een nacontrole gedaan bij het Binnenhof nadat er mogelijk een brandje geweest was. (Foto's: Rogier Visser)

NBNnxq.jpg

Zaterdag 25 maart:

Voorburg - In verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Von Geusaustraat werden ambulancedienst, brandweer en de traumahelikopter met het MMT uit Amsterdam gelarmeerd. De brandweer is ingezet ten behoeve van het afhijsen van de patiënt. De traumahelikopter was geland op het Malieveld. (Foto's: Martin van Oostveen)

tVPVms.JPG

trVicD.JPG

0kZ04K.JPG

Xtc74t.JPG

Zondag 26 maart:

Den Haag - Vannacht omstreeks kwart over een werd de tankautospuit van kazerne Laak gealarmeerd vanwege een 'voertuigbrand' in de Betje Wolffstraat. Ter plaatse bleek het te gaan om een scooter die vol in brand stond nabij een bankje. De brand werd snel geblust, maar de scooter zal geen meter meer rijden. Vermoedleijk was de scooter van diefstal afkomstig en is deze daar gedumpt. (Foto's: Daan van den Ende)

OPJjA7.JPG

iR8Gsa.JPG

jQq2K5.JPG

zIe6Z7.JPG

hHOXbn.JPG

Rijswijk - Vanmorgen oimstreeks zes uur is er een brandje uitgebroken in een flatwoning op de 9e verdieping aan de Clavecimbellaan. Twee tankautospuiten en ene hoogwerker zijn met spoed op pad gegaan, maar ter plaatse bleek het om een klein brandje te zijn gegaan. Er raakte niemand gewond bij het brandje. (Foto's: Nick van Mourik)

11yUxk.JPG

GgBwW0.JPG

pD2TZk.JPG

TbhAaD.JPG

Delft - Een maaltijdbezorger op een scooter is vanmiddag omstreeks vijf uur op het Dirk Costerplein aangereden door een auto met aanhanger, waarvan de bestuurder hem over het hoofd zag bij het rechtsaf slaan. De maaltijdbezorger is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jayden Media)

Uq28X5.JPG

0Q5a9s.JPG

yx534b.JPG

tUFnH0.JPG

Den Haag - De Heemstraat was vanavond voor de tweede keer op één dag het toneel van een ongeval met veel schade. Rond kwart voor acht was het raak nabij de kruising met de Terwestenstraat. Twee auto's botsten met elkaar en één van de auto's is hierna tegen een geparkeerde auto gebotst. Er is één persoon in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of deze persoon is vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

B0GCQb.JPG

w8lbWN.JPG

u9RQ5V.JPG

PeBNIe.JPG

jfJL54.JPG

jfJL54.JPG