Nieuwsflits week 13 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 13

kop nieuwsflitsthumb 13Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 27 maart:

Den Haag - Op het Ten Vijverpad, een fietspad langs de B.M. Teldersweg nabij het Indisch Monument, is een fietster met een bakfiets over de kop geslagen. In de bakfiets zat ook nog een klein kind: Beide personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een agent heeft de bakfiets naar het bureau vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

0noX6y.JPG

IBgg5T.JPG

7DiHcq.JPG

Cg65ZP.JPG

Den Haag - Een aanrijding tussen een personenauto en een politiewagen op de Loosduinseweg. De inzittenden zijn onderzocht door personeel van de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. (Foto's: Nick van der Toorn)

9ZA1A8.JPG

b38CqO.JPG

zRlhBz.JPG

Schipluiden - Een brand op de Woudseweg zorgde voor wat belletjes naar de brandweermeldkamer. Gelukkig ging het niet om een woningbrand, maar om een flinke buitenbrand. De brandweer heeft de brand niet geblust, omdat het geen gevaar opleverde. Omstanders waren continue aanwezig om op het vuur te letten. (Foto's: Nick van Mourik)

szxjUn.JPG

0p0BhU.JPG

C1qDoq.JPG

Dinsdag 28 maart:

Den Haag - Dat trams kunnen ontsporen wisten we al maar treinen kunnen dat natuurlijk ook, ondanks dat het behoorlijk minder vaak voorkomt. Op het opstelterrein in de Binckhorst ontspoorde in de nacht van maandag op dinsdag een intercity nabij het technisch centrum. Niemand raakte gewond en de dienstregeling werd niet verstoord omdat het niet op de doorgaande baan was. (Foto's: Dejan Jeremic)

KGdjU3.JPG

Y3Uwvb.JPG

7pFi43.JPG

Den Haag - Rond half drie vond er een botsing plaats tussen twee voertuigen op de Vaillantlaan nabij de Hoefkade. Door het incident waren er enkele rijstroken afgesloten en heeft het ambulancepersoneel iemand behandeld. (Foto's: Rene Hendriks)

RIWodU.JPG

8Sfu8G.JPG

Zoetermeer - De brandweer van kazerne Zoetermeer - Stadshart werd dinsdagmiddag even na half vijf gealarmeerd voor een brand op een balkon aan de Samanthagang. Ter plaatse kon de brand snel worden geblust. Het is onbekend of er personen thuis waren tijdens de brand. (Foto's: Roy Wolters)

Oqtrux.JPG

CwOjKW.JPG

Fs8j18.JPG

z4O7PY.JPG

Naaldwijk - Om iets over half zes kwam er een brandmelding binnen vanaf het pand van Caiway aan de Industriestraat. Het is niet bekend wat er in brand heeft gestaan, maar het brandje was snel onder controle. Diverse abonnees  van Caiway hebben gisteravond last ondervonden van een storing; in hoeverre dat met het brandje te maken had is niet bekend. (Foto's: Fred van den Ende)

9ptmR3.JPG

qAuZnD.JPG

63ApQL.JPG

Den Haag - De Goeverneurlaan was om half één het toneel van een aanrijding tussen twee voertuigen. Politie, ambulance en de brandweermotor kwamen ter plaatse om het ongeval af te handelen en een gewond persoon te behandelen. Korte tijd later werd de kruising weer vrijgegeven voor het verkeer dat tijdelijk over de trambaan langs het ongeval moest. (Foto's: Daan van den Ende)

7QtXYX.JPG

iAKyUY.JPG

3LRZ1S.JPG

bkJ1a3.JPG

Den Haag - Een ongeval op de afslag van de A4 naar de A13. Drie auto's waren betrokken bij het ongeval. De afrit werd deels afgesloten voor het verkeer. Er werd een snelheidsbeperking ingesteld voor de overige rijstroken van de A4 in de richting van Amsterdam. (Foto's: Daan van den Ende)

9eHXHR.JPG

zSMxs5.JPG

ME2CNX.JPG

Zu0u8r.JPG

Donderdag 30 maart:

Honselersdijk - Op de Burgemeester Elsenweg is donderdagochtend een auto in brand gevlogen. Dat gebeurde bij het kruispunt tegenover het Lentiz Floracollege. Achter de brandende auto reed toevallig iemand met een brandblusser, die het vuur uitmaakte. De bestuurder kreeg op tijd een storingsmelding te zien op zijn dashboard. Hij bleef verder ongedeerd. Het motorblok is flink beschadigd. Het verkeer ondervindt nauwelijks hinder van de autobrand. (Foto's: Fred van der Ende)

39BECk.JPG

5mQRcx.JPG

Kjw0MX.JPG

528hq1.JPG

Rijswijk - Op de kruising van de Willemstraat met de Emmastraat kwamen vanmiddag een personenauto en een snorscooter met elkaar in botsing. Eén van de opzittenden van de snorscooter raakte daarbij gewond en hij is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

fiT5kp.JPG

Zzutrb.JPG

yor6cz.JPG

HLtk8Z.JPG

Den Haag - Op het Vaillantplein kwamen rond tien voor drie twee voertuigen met elkaar in botsing. Eén inzittende is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft een kort onderzoek uitgevoerd. (Foto's: Maurice Schotman)

3mNXvY.jpg

mgUffj.jpg

BA0Hv1.jpg

's-Gravenzande - In de Populierenstraat is vanmiddag een fietsster aangereden door een afslaande auto. Waarschijnlijk heeft de bestuurder de fietsster over het hoofd gezien. De fietsster raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

T5q3Wq.JPG

0kGmlm.JPG

qFUZrg.JPG

Den Haag - In de Tesselsestraat is even na half zes vanmiddag een man van zinjn scootmobiel gevallen en tegen een voorbijrijdende auto terecht gekomen. De man raakte gewond en is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Nick Pronk)

GDOwHc.jpeg

5XhaL4.jpeg

VgHgQw.jpeg

Wassenaar - Bij een tankstation aan de Rijksstraatweg vond een ongeval plaats. De exacte toedracht daarvan is niet bekend, maar een vrouw hield er nek- en/of rugklachten aan over. Haar nek is door de politie gefixeerd en daarna is zij onderzocht in de ambulance. (Foto's: Arthur van Wezel)

DJGRXL.jpeg

4ePlNL.jpeg

Den Haag - Op de kruising van de Monstersestraat met de Ter Heydestraat is vanavond rond zeven uur een bezorgscooter aangereden door een auto en gewond geraakt. De maaltijdbezorger is zonder spoed naar het ziekenhuiks vervoerd. De Verkeerspolitie verrichtte onderzoek ter plaatse. (Foto's: Nick van der Toorn)

LyYlsN.JPG

KBQr6a.JPG

A8pMCX.JPG

V85kqS.JPG

Vrijdag 31 maart:

Zoetermeer - Kop-staartaanrijding op de Zuidweg tussen twee voertuigen vanmiddag. Onbekend is of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

tSQYmN.JPG

XP0tMf.JPG

etBUvL.JPG

Den Haag - Op de Laan van Hoornwijck ontstond vanmiddag een kop-staart aanrijding tussen drie auto's. Voor zover bekend is er niemand vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

7IPdOd.JPG

Fqe0KO.JPG

2EBaWo.JPG

tmCSaw.JPG

Zaterdag 1 April

Wateringen – Een fietser is zaterdagochtend lichtgewond geraakt na een ongeval aan de Dorpskade. Op de rotonde ter hoogte van het Gagelland kwam het slachtoffer ten val, en raakte gewond. Nader verhoor van beide partijen moet uitwijzen of het slachtoffer daadwerkelijk is aangereden. (Foto’s: Piet de Ruijter en Nick van Mourik) 

w TDK 3068

w TDK 3071

w TDK 3075

2FYfTy

Den Haag - Op de Prinsegracht heeft een personenauto een fietser aangereden. De fietser is door personeel van de ambulance nagekeken en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Donny Kooistra)

r3ONOT.JPG

ecRNfm.JPG

1grRFx.JPG

Bld40m.JPG

a2HLdN.JPG

Delft - Op het Kruithuisplein zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. De brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling. Ter plaatse bleek niemand bekneld. Een slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De weg was tijdens het incident afgesloten voor het verkeer. (Foto's: Ferrie van der Geer)

swR2RX.JPG

IljeVK.JPG

h82uF6.JPG

Bleiswijk - Op de A12 in de richting van Den Haag stond zaterdagmiddag een personenauto in de brand. Bij aankomst van de brandweer stond de auto volledig in vlammen. Er ontstond file. Er kwam veel zwarte rook vrij. De brandweer kon de auto niet meer redden. (Foto's: Roy Wolters, Lidia Ponsen)

7LG8Sw.JPG

DkeuOQ.JPG