Nieuwsflits week 14 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 14

kop nieuwsflitsthumb 14Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 14 in de regio hebben afgespeeld.


Donderdag 6 april:

De Lier - Omstreeks half twee vanmiddag is brand uitgebroken bij een jacuzzi bij een woning aan de Kreekrug. De bewoners hebben zelf een bluspoging gedaan en de brandweer heeft de boel afgeblust. Er is zelfs opgeschaald naar 'middelbrand', maar het brandje was snel onder controle. De ambulance is ter plaatse geweest om enkele bewoners te onderzoeken op rookinhalatie. Eén bewoner is onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Fred van der Ende)

vSv5ih.JPG

pg8ady.JPG

EsbbAa.JPG

Zaterdag 8 april:

Den Haag - Op de Soestdijksekade vond vanmiddag een aanrijding plaats waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. In eerste instantie werd behalve een ambulance ook het MMT gealarmeerd, maar haar inzet werd gecanceld. De brandweer werd ter plaatse gestuurd vanwege een autobrand, maar daarvan bleek geen sprake. Er zijn geen inzittenden naar het ziekenhuis vervoerd. Eén jonge inzittende kreeg van de hulpdiensten een 'troostbeertje' uitgereikt voor de schrik. (Foto's: Maurice Schotman)

CEzt6n.jpg

gInsPP.jpg

vEIuZG.jpg

tCTcOA.jpg

Zondag 9 april:

Rijswijk - Op de Haagweg botste omstreeks kwart over drie vanmiddag een scooterrijdster achterop een personenauto. De scooterrijdster kwam ten val en liep onder andere beenletsel op. Zij is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

YhMMEp.JPG

P3A9jW.jpeg

zCybSP.JPG

iTGvow.jpeg

yAnyrh.JPG