Nieuwsflits week 18 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 18

kop nieuwsflitsthumb 18Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 1 mei:

Zoetermeer - Vanochtend zijn de ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse gegaan naar het Hoevenbos in verband met een medische noodsituatie in een woning. De brandweer heeft geassisteerd met het afhijsen van de patiënt. Deze is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

Q1McjQ.JPG

H2sMTF.JPG

sGqtYK.JPG

Zxfs1G.JPG

Den Haag - Veel schade vanmiddag bij aan aanrijding tussen meerdere voertuigen in de Van Musschenbroekstraat. Er zijn diverse inzittenden nagekeken door personeel van de ambulancedienst. Niemand hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De straat was enige tijd afgesloten in de richting van het Lorentzplein. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

gMZW5G.JPG

uY677T.JPG

AGKPeT.JPG

Kd4TY4.JPG

Den Haag - In de Wassenaarsestraat in Scheveningen kwamen vanmiddag rond half vijf een automobilist en een fietser met elkaar in botsing. De fietser kwam terecht tegen een 'Hagenaartje'. De traumahelikopter werd ook ter plaatse gevraagd, maar de inzet daarvan werd al snel weer gecanceld. De fietser is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. (Foto: Nick Pronk)

w L5D0DITprsZ8kEdq34zX 

Dinsdag 2 mei:

Zoetermeer - Brandweer, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team rukten vanmorgen rond half vijf uit voor een medische noodsituatie in een woning aan de Bonaire. De brandweer heeft geholpen om de patiënt met behulp van de hoogwerker naar de straat over te brengen. De traumahelikopter is geland nabij het Maximaplein; het MMT is door de politie naar de woning vervoerd. De patiënt is met spoed naar het HMC Westeinde ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden en is bij het Westeinde weer opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Marcel Hillebrand)

TuKBrW.JPG

YH87Mu.JPG

zPYjOK.JPG

8SpuV0.JPG

Den Haag - In de Crispijnstraat kwamen vanmiddag een bestelbus en een fietser met elkaar in botsing. De fietser liep lichte verwondingen op en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Joshua Bos)

Y51yBV.JPG

5gwntz.JPG

Od5lC4.JPG

Pijnacker - Tijdens werkzaamheden in de Emmastraat is vanmiddag en gasleiding geraakt. De tankautospuit van kazerne Pijnacker is hierop af gestuurd en de Emmastraat was even verboden gebied. Monteurs van Stedin hebben het lek uiteindelijk gedicht. (Foto's: Roy Wolters)

9Nb60I.JPG

pXrce0.JPG

n0xIeg.jpg

UUqiKF.JPG

Woensdag 3 mei:

Den Haag - Een verwarde man heeft vanmorgen de gaskraan in zijn woning aan het Burgerdamhof opengedraaid. Meerdere hulpverleningsdiensten zijn ter plaatse gekomen om de situatie meester te worden. Onder andere politie onderhandelaars zijn ter plaatse gekomen om op de man in te praten en hem zo veilig mogelijk de woning uit te krijgen. Op de achtergrond werd het arrestatieteam in gereedheid gebracht. Uiteindelijk hoefde het AT niet ingezet te worden en kon de man zonder al te veel moeite aangehouden worden. (Foto's: Maurice Schotman)

6XxA34.jpg

xrXGpZ.JPG

6VVKaG.JPG

Zoetermeer - Op de kruising Amerikaweg met de Buytenparklaan heeft vanmiddag een aanrijding plaatsegevonden tussen een fietsster en een personenauto. De fietsster raakte door de klap gewond. Voor haar is een ambulance ter plaatse gekomen. Zij is door ambulancepersoneel onderzocht op verwondingen. Het was nodig om haar naar het ziekenhuis over te brengen voor verdere behandeling. De verkeerspolitie heeft de aanrijding in onderzoek. (Foto's: Fred Wolters)

kMH1eU.JPG

wvCJpP.JPG

Bz2qiI.JPG

Delfgauw - Hulpdiensten zijn woensdagavond uitgerukt voor een dakbrand bij een woning aan de Noordeindseweg. Ter plaatse bleek er alleen wat rook uit de schoorsteen te komen. Korte tijd later vertrokken de hulpdiensten weer. (Foto's: Ruben van Essen, Roy Wolters)

CKDnY9.JPG

DUhmdj.JPG

1oDPUO.JPG

rDHr1o.JPG

Donderdag 4 mei:

Hoek van Holland – Vannacht rond de klok van kwart voor twee kwam er een melding binnen van een gebouwbrand aan het Kapittelland in Hoek van Holland. Bij aankomst van de brandweer stond een tuindersschuur vol met rook. Het bleek te gaan om een brand die was ontstaan was in de meterkast. Zowel de brandweer van kazerne ‘s-Gravenzande als die van Hoek van Holland is ingezet. Ook de hoogwerker uit Naaldwijk kwam ter plaatse. De brandweer had het vuur snel onder controle. Stedin is ter plaatse gekomen om te zorgen dat er weer stroom zou zijn. (Foto's: Fred van der Ende, Sam Treewood en Roy Wolters)

HkNs1i.JPG

5tjuUR.jpg

cOizD4.jpg

RkMxVA.jpg

fmhLVs.jpg

Den Haag - In verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Drapenietsgaarde werden aan het einde van de middag de ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team met spoed op pad gestuurd. De traumahelikopter is geland op een voetbalveld in de omgeving en het MMT is met een politievoertuig naar de Drapeniersgaarde overgebracht. De patiënt is onder motorbegeleiding van de politie naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Maurice Schotman)

RlG37B.jpg

NKZBbz.jpg

GNo4eV.jpg

jpx8U6.jpg

Den Haag - In de Prins Willemstraat kwamen vanavond een auto en een bezorgscooter met elkaar in botsing. De maaltijdbezorger liep beenletsel op en is naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie verrichtte onderzoek. (Foto's: Nick Pronk)

rYfcbS.jpg

pMWSM4.jpeg

OKupDY.jpeg

Vrijdag 5 mei:

Zoetermeer - In een woning aan het Hunsingo vond vanmiddag omstreeks kwart voor drie een medische noodsituatie plaats. Enkele ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden hiervoor gealarmeerd. De traumahelikopter is geland op een grasveld in de buurt en het MMT is door een politievoertuig naar de woning vervoerd. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Fred Wolters, Brian Roeten en Nick van der Toorn)

gH5QlX.JPG

PIGJuJ.JPG

FLX6NC.JPG

EmrTnJ.JPG

Wateringen – Een oudere wielrenner is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Zwethkade Noord. Het slachtoffer en een automobiliste hebben elkaar waarschijnlijk over het hoofd gezien. Het slachtoffer is ter behandeling naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft overgebracht. (Foto’s: Piet de Ruijter)

hlZQfZ

klVxE1

XYUTrQ

Zaterdag 6 Mei:

Pijnacker - Op de Nieuwkoopseweg is zaterdagmiddag een paard te water geraakt. Na een intensieve reddingsactie door de brandweer is het paard weer op het droge geholpen. (Foto's: Christine Witjes)

w Ei0SNtmybvApuqfv2w4j

w gVYRhJXUBOa5QX5ihOLk

Den Haag - In een woning boven een café aan de Schalk Burgerstraat heeft vanavond rond kwart voor elk een brandje gewoed. De brandweer had het brandje snel onder controle en spreekt van een 'kleine brand'. (Foto's: Daan van den Ende)

Y3i3tD.JPG

HcLr1r.JPG

092M0J.JPG

95zQoH.JPG

Den Haag - Niet veel later, omstreeks tien over elf, werd brand gemeld in een portiekwoning aan de Oudemansstraat. Ook hier bleek sprake van een kleine brand. (Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

XjUwXu.JPG

pQpZfj.JPG

etiNmB.JPG

qDuhVR.JPG

Zondag 7 mei:

Den Haag - De politie heeft zaterdagavond en zondagnacht in een aantal horecagelegenheden in de regio, zoals in de Driebergenstraat en de Leyweg (zie foto's) een controle gehouden bij enkele horecagelegenheden. De zaak, het personeel en bezoekers werden daarbij gecontroleerd. Wat de uitkomsten waren van deze controles is nog niet bekend gemaakt. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

v90qyn.JPG

3lZLNy.JPG

md5IlF.JPG

x6bMBz.JPG

D8p2nz.JPG

Den Haag - Vannacht omstreeks tien voor half drie is op de Parallelweg een scooterbestuurder tegen een geparkeerde bestelbus gebotst. Een ambulance en het Mobiel Medisch Team zijn gealarmeerd in verband met dit ongeval, maar de inzet van het MMT is gecanceld. Het slachtoffer is gestabiliseerd en is daarna naar een ziekenhuis vervoerd. De Parallelweg was tijdelijk geheel afgesloten in verband met dit ongeval. (Foto's: Brian Roeten, Roy Wolters en Sam Treewood)

rmXmC3.JPG

ldA8OS.JPG

yDOJQY.JPG

GeoV1g.JPG

JnREdO.JPG

Wassenaar - Even voor half zes vanmorgen is op de A44 richting Den Haag, bij het Rozenplein, bij een eenzijdig ongeval een automobilist tegen een paal gebotst. De auto raakte zwaarbeschadigd en de automobilist is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie is achter de ambulance aan gereden naar het ziekenhuis. Mogelijk was er alcohol in het spel. (Foto's: Herman van der Woude)

lHhuqj.JPG

8WkmSZ.JPG

VYBdMX.JPG

Den Haag - Op de Erasmusweg vond vanavond een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie auto's waren betrokken. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel onderzocht en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Erasmusweg is tijdelijk afgesloten geweest vanaf de Loevesteinlaan in de richting van de Betje Wolffstraat. (Foto's: Nick van Mourik)

C6YP1G.JPG

rCrPIX.JPG

8p7eZA.JPG

oyeqin.JPG