Nieuwsflits week 19 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 19

kop nieuwsflitsthumb 19Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 19 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 8 mei:

Den Haag - Om even na vijf uur vanmiddag is brand ontstaan in een portiekwoning aan de Jan Wapstraat. Vanuit kazerne Laak en kazerne Rijswijk zijn brandweervoertuigen ter plaatse gegaan. Er is bij de brandbestrijding één tankautospuit ingezet en het nader bericht was daarom 'kleine brand'. Eén persoon is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Ferrie van der Geer)

lOpoJR.JPG

fCpryi.JPG

JtIqxK.JPG

px8AWU.JPG

a4uauW.JPG

Den Haag - Drie voertuigen kwamen om even voor half zeven met elkaar in botsing op de De Genestetlaan. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft kort onderzoek verricht naar het ongeval. (Foto's: Nick van der Toorn)

zQfygr.JPG

VbXbDB.JPG

Q9Y5eb.JPG

OlfG6b.JPG

rqM7AD.JPG

Dinsdag 9 mei:

Den Haag - Op de kruising van de Groot Hertoginnelaan met de 2e Sweelinckstraat is omstreeks tien voor zes vanmiddag een scooterrijdster aangereden door een auto. De scooterrijdster is in de ambulance onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nicolas Rijnfrank)

RKKiSP.jpeg

EHzWqO.jpeg

Donderdag 11 mei:

Voorburg - Op de Laan van Haagvliet heeft om even na middernacht een geparkeerd voertuig in brand gestaan. De tankautospuit van Leidschendam-Voorburg was snel ter plaatse, maar kon niet verhinderen dat het voertuig geheel uitbrandde. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Roy Wolters)

mSrUZH.JPG

4DC1V5.JPG

x6I4UL.JPG

eAMxqU.JPG

Hh5iEH.JPG

's-Gravenzande - Op de Koningin Julianaweg vond vanmiddag een kop-staart aanrijding tussen enkele voertuigen plaats. De bestuurders hebben de voertuigen voor de verdere afwikkeling in een zijstraat geparkeerd. Eén vrouwelijke inzittende is in de ambulance onderzocht; zij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

Y00qSA.JPG

DMWi0K.JPG

5Altkg.JPG

Kwintsheul – Een wielrenner raakte donderdagavond gewond bij een ongeval op de kruising Lange Wateringkade / Grutto. Een omstander heeft direct eerste hulp verleend tot de ambulance ter plaatse was. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gestabiliseerd en per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto’s: Piet de Ruijter)

w TDK 3777

w TDK 3782

w TDK 3783

w TDK 3785

Wateringen – De brandweer heeft donderdagavond een kauw bevrijd uit de schoorsteen van een woning aan de Ten Hove. Met behulp van de hoogwerker heeft men in de schoorsteen gekeken en uiteindelijk is het na enige tijd gelukt het beestje te bevrijden. (Foto’s: Piet de Ruijter)

w TDK 3800

w TDK 3809

w TDK 3816

Den Haag - De brandweer kreeg rond kwart voor negen vanavond een melding van een schoorsteenbrand aan het Thompsonplein. Ter plaatse bleek dat er uit een schoorsteen van een woning inderdaad veel vuur en vonken kwamen. Vanuit de hoogwerker is de schoorsteen geramoneurd. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Nick van der Toorn en Roy Wolters)

dfwYm8.JPG

cTnWwQ.JPG

asIW5B.JPG

2L5aNr.JPG

SnBRwf.JPG

Vrijdag 12 mei:

Den Haag - Omstreeks half elf vanmorgen is een personenauto op het Hildebrandplein, nabij de Neherkade, uit de bocht gevlogen en tegen een lichtmast gebotst. De bestuurder raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Het Hildebrandplein was enige tijd afgesloten in verband met het ongeval. (Foto's: Brian Roeten)

QyrHPF.JPG

U4gOVn.JPG

FOVkhI.JPG

ET8e2B.JPG

0mFBlC.JPG

Rijswijk - Vanavond is een kindje onwel geworden in een woning aan de Van Ostadelaan. De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn ter plaatse gegaan. De traumahelikopter is geland op een veldje bij de Jan Tooroplaan. Het kindje is met spoed vervoerd naar een kinderziekenhuis in Rotterdam. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance en is in Rotterdam opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Ferrie van der Geer)

2Q0M09.JPG

ORmQZZ.JPG

DL4wTu.JPG

Zaterdag 13 mei:

Den Haag - Ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag ingezet in verband met een medische noodsituatie rond een kindje in een woning aan de Dr. J. Presserstraat. Het kindje is na onderzoek met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn)

dAlFxn.JPG

lmv3D8.jpeg

ij8VPq.JPG

oKE1sd.JPG

w61rf4.JPG