Nieuwsflits week 22 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 22

kop nieuwsflits

thumb 22Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 22 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 29 mei:

's-Gravenzande - Het zit de eigenaren van een winkel aan de Langestraat niet mee; afgelopen week ontstond er door kortsluiting een brandje in het plafond van hun zaak en ook vanmorgen moest de brandweer uitrukken voor een brandmelding in hun zaak. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de rookgenerator van de inbraakbeveiliging in werking was getreden door vermoedelijk een waterlekkage. (Foto's: Fred van der Ende)

gZYm3m.JPG

D4pMsa.JPG

2Hirtm.JPG

ZHNjtP.JPG

Rijswijk - Op de kruising van de Laan van Oversteen met de Laan van Vredenoord kwamen een auto en een scooter vanmorgen met elkaar in botsing. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht. Het verkeer ondervond veel hinder van het ongeval. ( Foto's: Sander Paardekooper)

bKuY0E.JPG

X7vokI.JPG

ahwSsA.JPG

Monster - Een dame die op het strand nabij de Zandmotor onwel raakte, is vanmorgen door leden van de Monsterse Reddingsbrigade van het strand gehaald. Bij de strandopgang bij het Schelpenpad stond een ambulance klaar en de patiënte is van het voertuig van de Reddingsbrigade overgebracht naar de ambulance. Hierna is zij naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Peter Looij)

Y4WUvM.JPG

vPLIzQ.JPG
Voorburg
- Bij werkzaamheden op de kruising van de Prinses Margrietlaan met de Rembrandtlaan is vanmorgen een gaslekkage ontstaan. Een deel van de straat werd afgezet en de brandweer stond standby. Stedin is ter plaatse gekomen en zou voor de afdichting zorgen. Hierop is de brandweer retour kazerne gegaan. (Foto's: Roy Wolters en Lucien de Vries)

7X09Tk.JPG

AmVMCq.JPG

VQ9z7m.JPG

w IMG 2339

Den Haag - Even voor acht uur vond er in de Oudemansstraat, ongeveer ter hoogte van de Isingstraat, een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. De ambulancedienst werd gealarmeerd en - omdat er mogelijk sprake kon zijn van een beknelling - ook de brandweer. De brandweer hoefde echter niet te knippen. Er is één inzittende zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De aanrijding had flinke impact op het tramverkeer; er stond al snel een hele rij trams. (Foto's: Sander Paardekooper)

7xL1wt.jpeg

UBC2M0.jpeg

TuyCJQ.jpeg

jenaSV.JPG

Dinsdag 30 mei:

's-Gravenzande - Het is met het huidige weer bijna niet voor te stellen, maar de tankautospuit (4x4) van Monster werd vanmorgen om even voor half twaalf gestuurd naar de Strandweg in verband met 'stormschade boom'. Een tak was half afgebroken en hing gevaarlijk laag boven de weg. De brandweerlieden hebben de tak snel en vakkundig afgezaagd, zodat geen voertuig er meer tegenaan kon rijden. (Foto's: Fred van der Ende)

dYiS2H.JPG

6aj5AN.JPG

v1MZmP.JPG

Monster - Op de rotonde op de kruising van de Emmastraat/N211 met de Zeereep kwamen vanmiddag een fietser en een motorrijder met elkaar in botsing. De motorrijder raakte hierbij gewond en is naar een ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek ( Foto's: Fred van der Ende)

rNLzWx.JPG

S1KXJl.JPG

PpnHaK.JPG

Den Haag - Omstreeks tien over negen vanavond werden brandweereenheden van kazernes Archipel en Centrum met spoed gestuurd naar een pand aan de Dr. Kuyperstraat, waar een binnenbrand was gemeld. Ter plaatse werd inderdaad en brandlucht geroken. Het bleek dat er een brandje woedde in de spouwmuur. Dit kon door de bemanning van één tankautospuit worden afgedaan. Vandaar dat het nader bericht luidde 'kleine brand'. (Foto's: Dejan Jeremic)

uYxxDr.JPG

eJSTB1.JPG

MNg570.JPG

ThA1NB.JPG

vi1GcT.JPG

Donderdag 1 juni:

Den Haag - Rond kwart voor twee botsten een taxi en een andere personenauto op elkaar bij de Ammunitiehaven met de Nieuwe Haven. Beide auto's raakten flink beschadigd, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De brandweer was ook gealarmeerd in verband met een mogelijke beknelling, maar daarvan bleek geen sprake. (Foto's: Daan van den Ende)

Bwcwh8.JPG

zkfWvM.JPG

4zWrNJ.JPG

hRwmxp.JPG

ppfbVe.JPG

Den Haag - Omstreeks half zes vanmiddag kwamen een fietser en een scooterrijder met elkaar in botsing op het Rijswijkseplein. Zowel de scooterrijder als fietser raakten hierbij gewond. De verwondingen van de scooterrijder bleken achteraf mee te vallen; de fietser is naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle. Het fietspad is korte tijd afgesloten geweest.(Foto's: Sander Paardekooper)

dLzWg9.JPG

rZKpue.JPG

VYxogM.JPG

Vrijdag 2 juni:

Den Haag - Op het Statenplein kwamen vanmorgen een auto en een scootmobiel met elkaar in botsing. De opzittende van de scootmobiel raakte gewond; zij is zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick Pronk)

rArrnm.JPG

8uJlcB.jpeg

mjG82V.jpeg

Den Haag - Even voor vier uur vanmiddag botste een brommobiel tegen een geparkeerde auto op de Laan van Nieuw Oost Indië. De bestuurster is onderzocht in de ambulance en is voor verder onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis. Beide auto's raakten flink beschadigd door de klap. Het is niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren. (Foto's: Ruben van Essen)

nGqIr7.JPG

eBT6YU.JPG

rd7qoX.JPG

sgNQYd.JPG

0Z6h9X.JPG

Den Haag - Rond zes uur vanavond was het raak op de kruising van de Oude Haagweg met de Volendamlaan; ook daar kwamen een scootmobiel en een auto met elkaar in botsing. Ook deze opzittende is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

T15jN4.JPG

jpq63c.jpeg

xZIGsp.jpeg

cO6uGu.JPG

Den Haag - Een jongetje zat vrijdagavond vast in tram 6 richting Leidschendam met zijn arm tussen het bankje en de wand van de tram. De brandweer kwam ter plaatse maar het jongetje kon zonder al teveel moeite weer uit zijn benarde positie komen. Personeel van de ambulancedienst heeft het jongetje nagekeken maar het kindje hoefde niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Machiel Janssen)

8SQl8E.jpg

gspbni.jpg

7jsUyN.JPG

Delft - Een ongeval met een motorrijder op de N470 bij Delft. Vanwege de ernst van de melding werd er naast een ambulance ook een traumahelikopter gealarmeerd. De traumahelikopter landde nabij de N470. De motorrijder bleek echter niet ernstig gewond (gelukkig) en daarom werd de inzet van de traumahelikopter geannuleerd. De N470 was in de richting van Pijnacker afgesloten voor het verkeer. (Foto's: Sander Paardekoper)

Uj8WKC.JPG

JPrviG.JPG

CtSsFJ.JPG

TGkz25.JPG

Zaterdag 3 juni:

Voorburg - Vannacht omstreeks tien over één is brand ontstaan in een woning aan de Scheltuslaan. Brandweereenheden van kazernes Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen werden gealarmeerd, maar er is bij de brandbestrijding maar één tankautospuit ingezet. Het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. (Foto's: Roy Wolters)

2TQdFq.JPG

ENA5xg.JPG

Deh7GN.JPG

Den Haag - Rond acht uur schoot een auto uit de versnelling of van de handrem. Normaal levert dat 'wat schade' op, maar in de Scheveningse haven kan dat voor een 'total-loss'-situatie zorgen. Gelukkig lag daar de MS Maartje aan de kade wat voorkwam dat de auto te water raakte. Op verzoek van de politie is bergingsbedrijf Vreugdenhil ter plaatse gekomen om de auto weer met vier wielen op de weg te plaatsen. Niemand raakte gewond. (Foto's: Dejan Jeremic)

pSUMRh.JPG

wawyuG.JPG

KPWLIT.JPG

DXd2gH.JPG

Den Haag - Omstreeks tien voor twaalf kwam een voertuig van tramlijn 11 nabij de kruising van de Groot Hertoginnelaan met de Conradkade in botsing met een personenauto met een aantal inzittenden. Het was een flinke klap en meteen werden ambulancedienst, politie en brandweer naar het ongeval gestuurd; men hield rekening met beknelde personen. Wonder boven wonder kon iedereen zelf uit het voertuig komen en bleek niemand gewond te zijn. Nadat de auto van de rails was geduwd kon het tramverkeer weer doorgang vinden. (Foto's: Machiel Janssen en Nick Pronk)

Hq47pC.jpeg

HrBuWu.jpg

08UkcN.jpg

XDTrge.jpg

Zoetermeer - Aan het einde van de middag kwamen op de rotonde bij de Oostweg/Willem Dreeslaan een auto en een maaltijdbezorger op een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder is lopend de ambulance in gegaan. Hij is daar onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Martin van Oostveen)

FbfcHu.jpeg

XcckJe.JPG

rKq6cc.JPG

Zoetermeer - Vanavond werd de brandweer gebeld omdat er in het oude, leegstaande, hotel aan het Kinderen van Versteegplein een brandje zou woeden. De brandweer heeft het brandje met de inzet van één tankautospuit geblust en het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. Op 2 april jl. woedde in dit pand ook al een brand; de brandweer schaalde toen op naar 'middelbrand'. (Foto's: Martin van Oostveen)

6JmqLe.JPG

MVveUL.JPG

cQWhju.JPG

cOr3dH.JPG

Zondag 4 juni:

Zoetermeer - Omstreeks half elf vanavond kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing op de Voorweg, ter hoogte van restaurant 'De Witte Raaf'. Eén van de auto's botste hierna tegen een muurtje. Er is en ambulance ter plaatse geweest en enkele inzittenden zijn onderzocht, maar niemand hoefde te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

ajJ7jY.JPG

objVCv.JPG

d35xLc.JPG

WxmfTB.JPG