Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 23

kop nieuwsflits

thumb 23Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 5 juni:

De politie heeft maandagavond een man aangehouden, nadat hij een raam had ingegooid van een woning aan de J.C. Bloemhove in Zoetermeer. (Foto's: Fred Wolters)

VAcvaE.JPG

uGsBEl.JPG

dgyakc.JPG

Dinsdag 6 Juni

Den Haag – De bestuurster van een auto is dinsdagochtend tijdens het autorijden onwel geworden op de Erasmusweg ter hoogte van de Ruinerwoldestraat. De ambulancedienst vervoerde haar ter behandeling naar het ziekenhuis. Bij het ongeval raakte enkele geparkeerde auto’s beschadigd. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de beschadigde voertuigen afgevoerd. (Foto’s: Piet de Ruijter)

w TDK 4361

w TDK 4363

w TDK 4355

w TDK 4366

Donderdag 8 juni:

Delft - Een persoon raakte vanmiddag onwel bij een bedrijf aan de Boussinesqweg. Ambulancedienst en traumahelikopter met het MMT kwamen ter plaatsde. De patiênt is naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek. (Foto's: Sam Treewood)

xTzLP5.JPG

unk9zo.JPG

DQQr7T.JPG

jIdqUo.JPG


Den Haag - Op de kruising van de van Musschenbroekstraat met de Isingstraat vond vanmiddag een aanrijding tussen een auto en een scooterrijder plaats. De scooterrijder raakte gewond en is in de ambulance onderzocht. Hij is zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

ROV0UQ.jpeg

dC12fQ.JPG

SK2cM3.JPG

1UGWy6.JPG

aWJPrE.JPG

Zoetermeer - Op de Schuddebeursstraat gaat de bestuurder van een crossmotortje onderuit. Hij valt daarbij tegen een geparkeerde auto. De bestuurder wordt voor controle naar het ziekenhuis vervoerd, terwijl de politie en de verzekeringsmaatschappij 'er iets van gaan vinden' dat met een crossmotor zonder kenteken op de openbare weg gereden wordt (foto's: Roy Wolters)

H8vd94.JPG

hKdqeg.JPG

ATbu5W.JPG

n3Ei7C.JPG

Voorburg - Een kleine brand in een woning aan de Van Zegwaardstraat. Een bewoner had een kaars in haar woning aan laten staan en is toen weggegaan. De brandweer had de brand snel onder controle. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

eYapOF.JPG

1z8P8c.JPG

8EuYVe.JPG

Den Haag - Bij een eenzijdig ongeval op de Steijnlaan is vrijdagvond een bestelbus tegen een boom gebotst. Er is één persoon aangehouden; het is niet bekend waarvoor. (Foto's: Danny Botman)

fSAwiY.JPG

3BGKCA.JPG

Ifeyax.JPG

Zaterdag 10 juni:

Den Haag - Aan het begin van de middag heeft er een brandje gewoed in een benedenwoning aan de Jurriaan Kokstraat. De brand was snel geblust en er is één tankautospuit ingezet; nader bericht was dan ook 'kleine brand'. Brandweerlieden hebben een kat naar buiten gehaald. Het tramverkeer was tijdelijk gestremd vanwege brandweervoertuigen op de rails. (Foto's: Nick Pronk)

9Z3rhA.jpeg

Oy34bH.jpeg

pqXmF8.jpeg

Den Haag - Over geluk gesproken..... Een auto die waarschijnlijk niet op de handrem heeft gestaan, rolde vanmiddag bijna de Eerste Binnenhaven aan de Vissershavenweg in. Gelukkig voor de eigenaar bleef de auto balanceren op de kaderand en bleef de achterkant van de auto hangen op een meertros van het kustwachtschip 'Barend Biesheuvel' dat daar ligt aangemeerd. Brandweerlieden van kazerne Scheveningen hebben erger voorkomen en hebben de auto weer geheel de kade op gekregen. (Foto's: Michael Taal)

7wJkha.jpeg

h70Uyx.jpeg

zh4G0z.jpeg

nzxndA.jpeg

RgXdFz.jpeg

Zondag 11 juni:

Monster - Omstreeks kwart over één vanmiddag werd een duinbrand gemeld aan het Heijdsepad. De tankautospuit van kazerne Monster is hierop uitgerukt en de brandweerlieden hebben de brand geblust. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. (Foto's: Peter Looij)

bFuOdi.jpeg

D22Mdn.jpeg

QshRee.jpeg

51Ki9W.jpeg

Naaldwijk - In een vestiging van de Albert Heijn aan de Verdilaan werd vanavond na sluitingstijd een brand gemeld. De brandweer ging met twee autospuiten en een hogwerker ter plaatse maar hoefde niet te blussen. Wel was de winkel, waar op dat alleen nog personeel aanwezig was, korte tijd ontruimd. Waarschijnlijk is er sprake geweest van kortsluiting. (Foto's: Lucien de Vries)

w IMG 2380

w IMG 2382

w IMG 2402

Den Haag - Even over half twaalf vanavond is een fietser op de Beeklaan met zijn elektrische fiets tegen een geparkeerd busje gebotst. De fietser raakte hierdoor zwaargewond. Er werden twee ambulances gealarmeerd en ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is met de auto ter plaatse gekomen. Na de eerste verzorging is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De MMT-arts is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Daan van den Ende)

r5NiB8.JPG

4t85Vb.JPG

hgNCpq.JPG

7AB2Xy.JPG