Man gewond na botsing tegen boom | Regio15.nl

Man gewond na botsing tegen boom

pijnackert-DSC_1505Pijnacker - De bestuurder van een personenauto is vanochtend rond 11.00 uur gewond geraakt, nadat hij op de Klapwijkseweg tegen een boom was gereden.



Volgens een getuige reed de man vlak vóór de aanrijding meerdere malen hard over een vlakbij gelegen rotonde. Op een gegeven moment is hij daarbij kennelijk de macht over het stuur verloren en tegen een boom gebotst die aan de kant van de weg stond. Overigens ontkent de man zelf dat hij hard over de rotonde zou hebben gereden.

De bestuurder stapte na het ongeval in eerste instantie uit zijn voertuig, maar koos ervoor om toch weer in de auto plaats te nemen. Toen het ambulancepersoneel ter plaatse kwam, achtten zij het echter raadzaam dat de bestuurder rechtstandig uit het voertuig zou worden gehaald en dus moest de brandweer de personenauto openknippen.

Nadat het dak eraf was geknipt, is de bestuurder op een wervelplank gelegd en daarna onder A2 per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het betrof een oud model Opel Ascona met de bekende oude blauwe kentekenplaat met witte cijfers/letters. Dat type auto's was uiteraard nog niet voorzien van een airbag.

Video: Hans Groenewegen

Foto's: Hans Groenewegen en Jonathan de Bruin

w-DSC_1387

w-beknelling_klapwijkseweg_014

w-beknelling_klapwijkseweg_036

w-DSC_1504

w-DSC_1529

w-DSC_1540

w-DSC_1558

w-DSC_1573

w-DSC_1588

w-beknelling_klapwijkseweg_084