Auto tegen boom na aanrijding | Regio15.nl

Auto tegen boom na aanrijding

20121204-konemmakade-kopt-IMG 5311Den Haag - Na een aanrijding tussen twee auto's op de Koningin Emmakade, is vanmiddag één van de auto's tegen een boom geëindigd.


De aanrijding vond even na half vijf plaats op de Koningin Emmakade, nabij de kruising met de Elandstraat. Twee personenauto's die richting het centrum reden, kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Eén van de auto's reed na de aanrijding tegen een boom die in de middenberm stond, langs de vrije trambaan.

Door het ongeval raakte de Koningin Emmakade direct gestremd. De bestuurder van de auto die tegen de boom was gebotst, is door het ambulancepersoneel uit de auto gehaald en op een wervelplank gefixeerd. De gealarmeerde brandweer heeft niet hoeven knippen. Het slachtoffer is onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd.

Omdat de boom dreigde om te vallen, is een hoogwerker van de brandweer ter plaatse gekomen. Brandweermensen hebben de boom geveld en daarna in stukken gezaagd. Hierdoor was het tramverkeer tijdelijk in beide richtingen gestremd.

De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding.

Video: Dejan Jeremic

Foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 5303

w-IMG 5311

w-IMG 5321

w-IMG 5327

w-IMG 5332

w-IMG 5333