Meerdere gewonden bij ongeval N211 | Regio15.nl

Meerdere gewonden bij ongeval N211

KOPN211 8203t-DSC 4062

Den Haag - Bij een ongeval op de N211, beter bekend als de Wippolderlaan, zijn vanavond vijf gewonden gevallen.


Omstreeks kwart voor negen werden brandweer en ambulances, evenals het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd voor een ongeval met beknelling.

Ter plaatse bleek er een aanrijding te zijn gebeurd tussen drie auto's, waarbij meerdere gewonden zijn gevallen. Om deze reden zijn er vier ambulances ter plaatse gekomen. De komst van het MMT is uiteindelijk gecanceld.

De brandweer heeft bij één van de voertuigen het bestuurdersportier verwijderd. Hierdoor kon het ambulancepersoneel de bestuurder horizontaal uit het voertuig halen.

Alle betrokkenen, twee 18-jarige Hagenaren, een 19-jarige Hagenaar, een 33-jarige vrouw uit Den Haag en een 30-jarige Hagenaar, werden naar het ziekenhuis vervoerd.

De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. Door de aanrijding en het VOA-onderzoek was de rijbaan richting Den Haag enige tijd volledig afgesloten.

Volgens een getuige is het ongeval ontstaan nadat twee voertuigen, waaronder een busje, op de Wippolderlaan geraced zouden hebben. Volgens deze getuige zou één van deze twee voertuigen het ongeval veroorzaakt hebben. Volgens een andere lezing zou het ongeval zijn ontstaan doordat een voertug stil was komen te staan op de rijbaan.

Video: Tim de Kleyn en Danny Botman

Foto's: Danny Botman, Tim de Kleyn en Nick van der Toorn
w-DSC 4062

w-TDK 8203

w-DSC 4066

w-Wippolderlaan3

w-TDK 8211

w-DSC 4080

w-TDK 8205

w-Wippolderlaan9

Een ambulance die een slachtoffer naar het ziekenhuis moest brengen, reed zichzelf vast is de drassige middenberm. Deze is snel vlot getrokken en kon daarna zijn weg, onder A1 (spoed) vervolgen.
w-TDK 8243

w-Wippolderlaan8

w-TDK 8247