Lichtgewonde door vallende decoratie Mall | Regio15.nl

Lichtgewonde door vallende decoratie Mall

Leidschendam - Vanmiddag is een persoon gewond geraakt door vallende (kerst)versiering, die waren opgehangen in The Mall of The Netherlands.


Omstreeks twaalf uur raakte de (kerst)decoratie door een nog onbekende oorzaak los, waarbij een deel op het winkelende publiek viel. Hierbij raakte minstens één persoon gewond. Het gaat om het 'food court' ter hoogte van de Kinepolis bioscoop.

Er zijn meerdere ambulances gealarmeerd. Ook het Mobiel Medisch Team en de brandweer zijn onderweg.

Update 12:30 uur:  De inzet van het Mobiel Medisch Team is geannuleerd. De hulpdiensten hebben het winkelcentrum geheel of gedeeltelijk ontruimd. Er mag in elk geval geen publiek meer naar binnen; in- en uitgangen worden bewaakt.

Update 12:38 uur: Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens een getuige zou het niet om specifiek kerstversiering gaan, maar om de normale decoratie die het gehele jaar in het winkelcentrum hangt.

Update 13:00 uur: De Mall is weer opengesteld, met uitzondering van het gedeelte waar de decoratie naar beneden is gevallen. Er wordt onderzocht wat fout is gegaan, en (voor de zekerheid) hoe de versiering in de rest van het winkelcentrum vast zit. In het gesloten deel zitten behalve de Kinepolis bioscoop een groot aantal horecazaken.

Video: Regio15

Foto's: Ro, Sebastiaan Barel, Herman van der Woude en Rene Hendriks

VOWYtv.jpg

8I8Fak.jpg

XN0DqK.jpg

bOYx2f.jpg

bvUHvQ.jpg

b0coIf.JPG

wfpreO.JPG

qcYexG.JPG

1y6vt3.JPG

uxbLjL.JPG

yjFszs.JPG

jtsJj4.JPG

R8ZPmX.JPG

Mbf6v0.JPG

RIhdMw.JPG

r4xH6u.JPG

u1BBA6.JPG

9aUDFZ.JPG

GoxIjr.JPG

6zbMaa.JPG

Q44XzQ.JPG

FRfHRX.JPG

XQT4cw.JPG