Vertier en leed door de kou en gladheid | Regio15.nl

Vertier en leed door de kou en gladheid

Haaglanden - Vertier en klein leed vandaag in de regio Haaglanden door de kou en gladheid.


Den Haag  - In het Haagse Bos heeft jong en oud vandaag kunnen genieten van de ijspret. Het lijkt erop dat dit, vanwege de dooi, voorlopig de laatste dag is geweest dat er op het natuurijs geschaatst kon worden. (Foto's: Daan van den Ende, Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

De tekst loopt door onder de serie foto's.

1OFbnj.JPG

jTgqZS.JPG

zwyQmU.JPG

NGBDS6.JPG

Wz2gOi.JPG

BHGk1L.JPG

Den Haag - De brandweer rukte vanmiddag uit voor een melding 'zwaan vastgevroren op het ijs' op de Laan van Meerdervoort. Nadat de brandweerlieden aankwamen en bijna bij het dier waren, bleek deze nog aardig mobiel te zijn. Het dier bleek dus.niet vastgevroren te zitten, waarna de brandweer weer kon vertrekken. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

De tekst loopt door onder de serie foto's.

nrdLCu.jpg

vw2DXY.jpg

mbQuZH.jpg

5066Ia.jpg

xFeh3W.jpg

2jAmJG.jpg

Zoetermeer - Twee auto's botsen bijna op een politiewagen die een afzetting heeft gemaakt bij een eerder ongeval. (Dashcamvideo: Daan van den Ende)

Haaglanden - Vanaf een uur of acht vanavond sloeg de ijspet om van vertier naar leed. Dit kwam door de verraderlijke gladheid op de wegen binnen en buiten onze regio. Hiervoor heeft het KNMI 'code oranje' afgekondigd voor het hele land. Hierdoor waren ook op meerdere snelwegen snelheidsbeperkingen van kracht. (Foto's: Nick van Mourik en Daan van den Ende)

FxY7NK.JPG

bDMFPk.JPG

1hCcEp.JPG

Voorburg - Rond half negen vanavond is op de Monseigneur van Steelaan / Rodelaan een PicNic wagentje op zijn kant terecht gekomen door de gladheid. Bij dit ongeval raakte gelukkig niemand gewond. (Foto’s: Rene Hendriks)

De tekst loopt door onder de serie foto's.

JmnQ6n.JPG

7XaZJ4.JPG

W7bV7V.JPG

Bleiswijk - Op de A12 bij Bleiswijk is een vrachtwagen door de gladheid van de weg geraakt. De vrachtwagen is een berm afgereden en is over een fietspad heen tot stilstand gekomen in een sloot. Meerdere hulpdiensten, waaronder een hulpverleningsvoertuig van brandweerkazerne Zoetermeer-Oosterheem, kwamen ter plaatse. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

De tekst loopt door onder de serie foto's.

gDiTif.JPG

tVIbwf.JPG

szY3me.JPG

RSlJgQ.JPG

dVEGsy.JPG

Zoetermeer - Op de Oostweg is een auto van de weg geraakt en tot stilstand gekomen tegen een reclamebord. Tijdens de afhandeling van het ongeval raakten meerdere auto's in de slip. Twee auto's knalden hierbij bijna tegen een politiewagen aan. (Video: Daan van den Ende)