Snelweg A12 richting Den Haag volledig dicht na opmerkelijk ongeval | Regio15.nl

Snelweg A12 richting Den Haag volledig dicht na opmerkelijk ongeval

A12 - De snelweg A12 richting Den Haag is in de nacht van dinsdag op woensdag lange tijd volledig afgesloten geweest na een opmerkelijk ongeval. 


Een automobilist reed op de A12 in de richting van Den Haag met zijn auto en een aanhangwagen/autoambulance met daarop een auto. Een andere automobilist reed tegen de aanhangwagen/autoambulance aan. 

Door het ongeval is de auto waar de aanhangwagen/autoambulance aan vast zat losgeschoten en op een andere rijstrook terecht gekomen. Het leek dan ook in eerste instantie wat vreemd voor de hulpdiensten toen zij aankwamen. 

Omdat de melding van het ongeval ernstig was werd er een traumateam uit Rotterdam gealarmeerd en een ambulance. De inzittende van de auto die tegen de aanhangwagen/autoambulance aan is gereden is onderzocht door personeel van de ambulancedienst. Niemand hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De aanhangwagen/autoambulance was niet goed verlicht en ook mocht de automobilist op deze manier geen auto vervoeren. Dat er bij het ongeval geen ernstig gewonden zijn gevallen is een groot geluk, we noemen dat ook wel 'een engeltje op de schouder'. 

Beeld: Daan van den Ende

0C7b1L.JPG

v3FiAV.JPG

geU4Wr.JPG

5cyIvQ.JPG

WKZbTA.JPG

PeFhCY.JPG

Kqjti0.JPG

Ail7S9.JPG

OJERM3.JPG

xK5SUT.JPG

uaf5yz.JPG

iUi9Ar.JPG