Stormoverlast in de regio | Regio15.nl

Stormoverlast in de regio

IMG_1585_bannert-SanBar_IMG_4988Haaglanden - De storm van woensdag zorgde in de hele regio voor diverse meldingen voor de hulpdiensten.



Hieronder volgen de foto's die door ons zijn gemaakt of die aan ons zijn toegezonden.

Voel u trouwens vrij om zelf ook foto's of video's in te sturen die u heeft gemaakt van de gevolgen van de storm. Uiteraard bij voorkeur incidenten waar ook hulpdiensten op te zien zijn. Maar uiteraard kunt u ook uw andere 'stormbeelden' kwijt. U krijgt in elk geval te allen tijde een reactie van ons. Alvast bedankt!!

Den Haag - Vanmorgen rond acht uur brak een tak van een boom af en deze belandde vervolgens op een auto. Deze stond geparkeerd langs de De La Reyweg. Er vielen gelukkig geen gewonden. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Foto's: Remco Meiners 

w-IMG_5039

w-IMG_5042

w-IMG_5045

w-IMG_5047

Kwintsheul - Aan de Leeuwerik werd even na drie uur vanmiddag de hulp van de brandweer ingeroepen voor het verwijderen van de kap van een schoorsteen. Deze was los komen te zitten en veroorzaakte door de harde wind gevaar voor de omgeving. De tankautospuit Wateringen en het redvoertuig van kazerne Den Haag-Escamp kwamen ter plaatse. Vanuit de korf van het redvoertuig is de kap van de schoorsteen verwijderd.

Video: Dirk van der Zande

Foto's: Tim de Kleyn

DSC_8733

DSC_8744

Den Haag - Deze boom op de Mozartlaan moest het ook afleggen tegen de storm.

Foto: Stephan Burgwal

WSB-photo

Den Haag - De brandweer werd vanavond even na 19.00 uur met spoed gestuurd naar de Theresiastraat. Daar bleek een zonnescherm los te hangen en deze dreigde naar beneden te vallen. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker het zonnescherm veilig naar beneden gehaald.

Foto's: Machiel Janssen

w-machielstrom1

w-machielstorm2

w-machielstorm3

Rijswijk - De brandweer werd vanavond gestuurd naar de Sir Winston Churchilllaan, alwaar een reclamezeil los hing. De brandweer heeft vakkundig het zeil verwijderd.

Foto's: Kevin Vervloet

w-steiger1

w-steiger2