Overig Oud en Nieuw nieuws 2021-2022 | Regio15.nl

Overig Oud en Nieuw nieuws 2021-2022

Haaglanden - In dit item kunt u foto's en/of video's vinden van de 'kleinere' incidenten rond Oud en Nieuw voor zover daar geen apart item voor is gemaakt op de website


Voorburg - U verkeert in goed en met name massaal gezelschap als u vandaag in de rij heeft gestaan bij en oliebollenkraam. Overal in de regio hadden de mensen er het wachten graag voor over om zo'n heerlijke oliebol en/of appelflap of wat dies meer zij te bemachtigen. Zoals hier op het Koningin Julianaplein in Voorburg. (Foto's: Fleur Paardekooper)

yYc1bg.jpg

pF6eWR.jpg

5MJa8t.jpg

Den Haag - De brandweer werd vrijdagavond omstreeks kwart voor zeven gealarmeerd voor een forse buitenbrand op de kruising Johan Gramstraat/Antheunisstraat. Een matras was op een vuurton gegooid en dat zorgde voor een felle brand met veel rookontwikkeling. De brandweer heeft de brand geblust. (Video en foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

FRUESN.JPG

t7FDUK.JPG

[`ad2][/ad2]

V8r8Wq.JPG

rvPKfr.JPG

Den Haag - In de Weesperstraat was op de rijbaan een flinke stapel afval in brand gestoken. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Karel de Groot en Calvin de Kleyn)

NkezkE.jpg

IVK4wH.jpg

9ciHZQ.jpg

2SvDSq.jpg

AoRhTR.jpg

Zoetermeer - Rond half negen is brand ontstaan in een vervallen schuur in een weiland bij de Middelweg/N206. Er zijn brandweereenheden van kazernes in Zoetermeer gealarmeerd. Omdat beide tankautospuiten zijn ingezet, is opgeschaald naar 'middelbrand'. De brand was snel onder controle. (Foto's: Koen Jongen en Sander van den Berg)

BLwE2y.JPG

iSz2Pn.JPG

WkOoTp.JPG

NYwaWn.jpg

rhc62n.jpg

Den Haag - Vandalen hebben vanavond met zwaar vuurwerk een brievenbus opgeblazen in de Televisiestraat. De brievenbus werd totaal vernield en poststukken lagen op straat. Brievenbussen worden vlak voor Oud en Nieuw altijd afgesloten, maar dat kon helaas deze vernieling niet verhinderen. (Foto's: Daan van den Ende)

la9hSS.JPG

ZqHNwd.JPG

CEhrm1.JPG

BVvyUS.JPG

Zaterdag 1 januari 2022:

Den Haag - Op de 's-Gravenzandelaan hebben vandalen een baksteen en daarna vuurwerk door de ruit van een school gegooid. Hierdoor is brand ontstaan in een lokaal van de school. De brandweer heeft de brand snel geblust, hierdoor is erger voorkomen. (Foto's: Nick van Mourik)

IPkglm.jpg

OJgIH4.jpg

k2YNDm.jpg

ZS0vrl.jpg

rmK5sN.jpg

Wateringen - Een vuurpijl kwam vannacht terecht in de tuin van een woning aan de Murraijstraat en daardoor werd een tuinset vernield. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Tim de Kleyn)

fUshHR.JPG

cUDvh1.JPG

prSEal.JPG

Zoetermeer - Rond half vijf vannacht werd de brandweer naar de Pilatusdam gestuurd in verband met een melding 'gebouwbrand'. Bij aankomst bleek dat - waarschijnlijk door zwaar vuurwerk - de pui van een winkel eruit was geblazen. De schade hierdoor was groot. De politie stelt een onderzoek in. (Foto's: Marcel Hillebrand)

XuGWyN.jpg

8qzVr4.jpg

yQLKzi.jpg

73PHfa.jpg

nNTn85.jpg

Xq0UC8.jpg

Den Haag - Bij een woning aan de Wolvenrade heeft een schuurtje in brand gestaan. Bij de brand kwam veel rook vrij. Hierdoor stond de woning vol met rook. De brandweer heeft de brand geblust en er raakte niemand gewond. (Foto's: Martin van Oostveen en Nick van Mourik)

0o4RKC.jpg

vbjDwL.jpg

PRRZyZ.jpg

2BUoAO.jpg

Stompwijk - Op oudjaarsdag is een spoor van vernieling achtergelaten rond de Meerlaan in Stompwijk. Met vuurwerk is straatmeubilair op verschillende locaties opgeblazen, waaronder een brievenbus, prullenbakken, rijbaangeleiders en een abri. (Foto's: Sebastiaan Barel)

fWvIgH.jpg

KR7zgf.jpg

q2rBQp.jpg

EWkCfE.jpg