Wees de ogen en oren van Regio15 tijdens de jaarwisseling | Regio15.nl

Wees de ogen en oren van Regio15 tijdens de jaarwisseling

Help Regio15 tijdens de jaarwisseling om vanavond en vannacht al het nieuws rondom de jaarwisseling zo goed mogelijk in beeld te brengen. Je blijft via onze socials, website en via de Regio15 app continu op de hoogte van het laatste nieuws. En dat helemaal gratis


Traditiegetrouw zullen de fotografen van Regio15 vanavond en vannacht weer op pad gaan. Zij verslaan het nieuws in de regio Haaglanden zodat jij altijd weet wat er allemaal is gebeurd tijdens de jaarwisseling. Echter, wij weten ook niet altijd waar er wat aan de hand is. Zie jij ergens veel politie? Zie je wit/rood lint met agenten? Of heb je een andere nieuwstip? Stuur ons dan meteen een bericht. Wij zoeken uit wat er aan de hand is.

Je stuurt een bericht via de Regio15 app op de volgende manier:

Druk in de Regio15 app op de knop 'Tip doorgeven', vul je naam in en stuur het bericht foto15+plaatsnaam (waarbij plaatsnaam je woonplaats is). Je mag natuurlijk ook een fake naam invullen als je anoniem wilt blijven. Heb je de Regio15 app nog niet? Download deze dan in de Apple Appstore (Apple) of de Google Playstore (Android).

Jullie weten het vast al

Vaak denken onze bezoekers dat wij al op de hoogte zijn van bepaalde zaken. Achteraf blijkt dan dat we het tóch niet wisten en dat we daardoor geen beeld hebben kunnen maken. We weten liever te veel dan te weinig. Vaak zijn we wel op de hoogte van de inzet van een politiehelikopter of traumahelikopter maar bijvoorbeeld niet van een politie actie. 

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Regio15 hecht uiteraard veel waarde aan de privacy van bezoekers én tipgevers. Er staat een uitgebreide privacyverklaring op de website. In die verklaring staat onder andere dat wij persoonsgegevens verwerken alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Regio15 geeft bijvoorbeeld nooit jouw naam of telefoonnummer aan anderen (ook niet aan de politie).

Namens de redactie en alle fotografen wensen wij je een hele fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig maar bovenal veilig 2024.