Sneeuwval zorgt voor overlast: deel 2 | Regio15.nl

Sneeuwval zorgt voor overlast: deel 2

t-s__gravenzande_groeneweg__11_Haaglanden - Op deze pagina deel 2 van de sneeuwoverlast, die vrijdag en zaterdag de regio in haar greep hield.

Voorburg - Op de A12, ter hoogte van Voorburg, besloot Rijkswaterstaat om de fly-over af te sluiten. Door het weer was deze veranderd in een verraderlijke ijsbaan. (Foto's: Pim Ditmar)

w-a12_dicht_pr.clausplein__1_

w-a12_dicht_pr.clausplein__2_

De Lier - Op de Hoogweg gleed een auto van de weg en kwam in het water terecht. (Foto: Pim Ditmar)

w-hoogweg_de_lier

Rijswijk - Op de Prinses Beatrixlaan kwam een trekker met oplegger door de gladheid in problemen. (Foto's: Pim Ditmar)


w-pr.beatrixlaan_rijswijk

w-pr.beatrixlaan_rijswijk__1_

's-Gravenzande - Op de Groeneweg liep de bezorging van de pakketten wat vertraging op door de gladheid. (Foto's: Pim Ditmar)

w-s__gravenzande_groeneweg__4_

w-s__gravenzande_groeneweg__11_

w-s__gravenzande_groeneweg__13_

Leidschendam - Op de A4, ter hoogte van Leidschendam, was het vrijdag tijdens de avondspits glijden en glibberen voor de vrachtwagens. (Video: Ron Pietersen)

{flv}20101217e{/flv}

Wassenaar - Een medewerker van een energiebedrijf was op weg naar huis, toen hij in een scherpe bocht op de Oostdorperweg zijn grip op de weg verloor. De man reed met lage snelheid door de bocht, maar toch brak de achterkant van zijn bus uit. Machteloos kon de man niets anders doen dan zijn bus uit laten glijden, maar zag daarbij een sloot, een rij bomen en een lantaarnpaal op zich af komen. De bus belandde uiteindelijk dwars tussen de bomen en bleef, gered door de lantaarnpaal, op de kant steken. De bus balanceerde op de walkant en was net niet, of anders met alleen het linkervoorwiel, te water geraakt. Een berger heeft de bus van de man weggesleept. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. (Foto's: Pascal de Haas)

dsc_8032-1

dsc_8045-1

dsc_8055-1

Den Haag - Op zaterdag rond 14:50 uur botste een auto door de gladheid achterop een lijnbus van de HTM. Dit gebeurde op de Troelstrakade nabij de Fruitweg. De HTM-bus kon zelf naar de remise rijden, maar de auto moest door een berger weggesleept worden. (Foto's: Sander Paardekooper)

sanbar_img_2759

sanbar_img_2767

sanbar_img_2769

Den Haag - Door de omleiding van tramlijn 1, ligt het spoor bij het Lorentzplein en de Jan van der Heijdenstraat er verlaten bij.

sanbar_img_2867