Sneeuwoverlast dinsdag 21 december | Regio15.nl

Sneeuwoverlast dinsdag 21 december

t-dsc_0181Haaglanden - Ook vandaag is er weer grote overlast door de sneeuwval. Nadat de meeste wegen in de regio de afgelopen dagen redelijk vrij waren gemaakt van sneeuw, ontstonden na de sneeuwval van vannacht weer de nodige problemen op de wegen.

Zoetermeer - Op het Mosgroen moest de brandweer vanmiddag ter plaatse komen. Buurtbewoners hadden de brandweer gebeld, omdat er aan een flatgebouw diverse ijspegels hingen die naar beneden dreigden te vallen. Nadat de brandweer de hoogwerker had opgesteld, konden met behulp van een schep alle ijspegels worden verwijderd. (Foto’s: Elbert Lindhout)

2112103

2112104

2112105

w-2112102

Den Haag - Het openbaar vervoer ondervond vandaag wederom grote problemen door het weer. De HTM reed opnieuw volgens het noodnet. Diverse voertuigen van Randstadrail hadden moeite om een heuvel in het traject op de Laan van Meerdervoort op te komen. Ook bij het busstation op de Leyweg was het een drukte van belang met mensen die een bus probeerde te pakken, om zo op hun plaats van bestemming te komen. (Foto's Oscar Tellekamp en Martin Taal)

w-oscar-lvm

w-dsc_0189

w-dsc_0134

Den Haag - Bij de brandweerkazerne Den Haag-Loosduinen waren diverse voertuigen, die op het voorterrein geparkeerd stonden, door de hevige sneeuwval bijna letterlijk ingesneeuwd. (Foto’s: Martin Taal)

w-dsc_0180

w-dsc_0181

w-dsc_0183

Den Haag - Ook vandaag zette de gemeente Den Haag diverse shovels in om de wegen en fietspaden sneeuw vrij te maken. (Foto: Martin Taal)

w-dsc_0194