Woningoverval F.V. Valstarplantsoen Naaldwijk | Regio15.nl

Woningoverval F.V. Valstarplantsoen Naaldwijk

fvvalstarplantsoenth-DSC_9996Naaldwijk - Ook in Naaldwijk hebben lieden vannacht een woningoverval gepleegd; een bewoner raakte daarbij gewond.



De overval vond rond 01.50 uur plaats. Het slachtoffer lag te slapen, maar werd door drie mannen (waarvan er één een integraalhelm droeg) bruut wakker gemaakt en meerdere keren met een hard voorwerp geslagen. Hierbij raakte de bewoner gewond, die naderhand per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd is.

De daders, die allen donkere kleding droegen, namen van het slachtoffer enkele persoonlijke eigendommen mee en vluchtten vervolgens in onbekende richting.

De politie heeft alles op alles gezet om de daders te kunnen achterhalen, maar ondanks inzet van veel mensen en middelen zijn de daders niet in de omgeving aangetroffen. Zoals gebruikelijk werd een 'plaats delict' afgezet en deden medewerkers van bureau Forensische Opsporing een uitgebreid onderzoek in en bij de woning.

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Danny Botman 

Foto's: Danny Botman

w-DB-Valstarplantsoen_DSC_9988

w-DB-Valstarplantsoen_DSC_9992

w-DB-Valstarplantsoen_DSC_9996

w-DB-Valstarplantsoen_DSC_0004

w-DB-Valstarplantsoen_DSC_0009

w-DB-Valstarplantsoen_DSC_0013

w-DB-Valstarplantsoen_DSC_0017