Overval op café Lijsterbesplein | Regio15.nl

Overval op café Lijsterbesplein

Mattheijer-Lijsterbesplein_t-Mattheijer-Lijsterbesplein_5Den Haag - Rond middernacht heeft er een overval plaatsgevonden op een café aan het Lijsterbesplein.



In het café waren op het moment van de overval de eigenaar en drie klanten aanwezig. De overval werd gepleegd door vier mannen met bivakmutsen. De overvallers bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen en knevelden hen.

De overvallers doorzochten het café en maakte een onbekend geldbedrag buit, waarna de overvallers het café verlieten. Het lukte de aanwezigen om zich los te maken, waarna de eigenaar de achtervolging inzette. Hij rende achter de overvallers aan en werd op de hoek van de Lijsterbesstraat met de Hazelaarstraat beschoten. De overvallers stapten in de Hazelaarstraat in een auto en gingen ervandoor. Bij de schietpartij raakte niemand gewond.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval? Heeft u de overvallers in de Hazelaarstraat in een auto zien stappen en wegrijden of kent u de overvallers? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek, via 0900-8844. Als u uw tip liever anoniem doorgeeft kunt u bellen met de meldlijn M, via 0800-7000.

Foto's: Marco Mattheijer

w-Mattheijer-Lijsterbesplein_1

w-Mattheijer-Lijsterbesplein_2

w-Mattheijer-Lijsterbesplein_3

w-Mattheijer-Lijsterbesplein_4

w-Mattheijer-Lijsterbesplein_5