Woningoverval Argentiniëstraat Delft | Regio15.nl

Woningoverval Argentiniëstraat Delft

Witp-KOPth-Argentiniestraat5Delft - Vanmorgen rond 09.00 uur heeft er een woningoverval plaatsgevonden in de Argentiniëstraat.



De 24-jarige bewoner lag te slapen, toen hij werd opgeschrikt door een harde knal. Drie mannen hadden de deur ingetrapt en hebben het slachtoffer vervolgens vastgebonden. Bij binnenkomst riepen de daders dat ze van de politie waren. De overvallers hebben de woning overhoop gehaald en zijn met onbekende buit net zo snel weer vertrokken. Het slachtoffer kon de hulp inschakelen van zijn buurman, die direct de politie alarmeerde.

De politie is na de overval gelijk met een zoektocht begonnen naar de daders. Hierbij is onder andere korte tijd een helikopter ingezet. Ook is er door rechercheurs een buurtonderzoek gehouden. Medewerkers van bureau Forensische Opsporing hebben onderzoek verricht bij de woninbg, waar een 'plaats delict' was afgezet.

Van de drie verdachten is een beperkt signalement bekend. Het gaat om drie getinte mannen. Eén verdachte is een man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud, hij droeg een lange zwarte stoffen jas tot over zijn knieën en had bruine schoenen aan.

Het drietal is gevlucht, vermoedelijk in een klein lichtblauw metalic 4-deurs voertuig.

Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ferrie van der Geer

WFGArgentiniestraat1

WFGArgentiniestraat2

WFGArgentiniestraat3

WFGArgentiniestraat4

WFGArgentiniestraat5

WFG-Argentiniestraat7