Poging beroving Tochtpad | Regio15.nl

Poging beroving Tochtpad

IMG 7349t-IMG 7332

Zoetermeer - Drie mannen probeerden vanavond een 18-jarige Zoetermeerder op het Tochtpad te beroven. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.


Agenten kregen een melding dat om negen uur onder bedreiging van een wapen een 18-jarige Zoetermeerder zou worden beroofd door drie verdachten.

In de omgeving hielden agenten één Zoetermeerder aan. Na verhoor door de recherche bleek dat hij niets met de poging beroving te maken zou hebben.

Agenten die een onderzoek instelden zagen een andere jongen rennen die aan het opgegeven signalement voldeed. In de brandgangen op de Weidedreef raakten agenten deze verdachte uit het zicht. Wel troffen agenten een jas en een petje op de locatie aan.

Met behulp van een politiehelicopter en een speurhond werd een onderzoek ingesteld. De drie verdachten werden echter niet meer aangetroffen. De recherche onderzoekt de poging tot berovingen en ook of de verdachten verantwoordelijk zijn voor de beroving die op zaterdag 8 december eveneens op het Tochtpad werd gepleegd.

Foto's: Shane Alders en Martijn Roggeveen
w-IMG 7330

w-IMG 7332

w-DSC 4450

w-IMG 7349

w-DSC 4481

w-DSC 4463