Politie ramt deur eruit bij inval | Regio15.nl

Politie ramt deur eruit bij inval

SanBar-Duindorp_IMG_0593

t-SanBar-Duindorp_IMG_0607Den Haag - De rust werd vanmorgen rond 11.30 uur aardig verstoord in de Flakkeesestraat, in de Scheveningse wijk Duindorp, toen de politie daar een inval deed in een woning.


Er was bij de politie melding gedaan van ernstige problemen binnenshuis en de politie wilde daarom een kijkje binnen nemen.

Er was echter informatie voorhanden, waaruit bleek dat er mogelijk vuurwapens in huis zouden zijn. Daarom nam de politie geen enkel risico en kwam zij ter plaatse met kogelwerende vesten aan en met onder andere een diensthond. Nadat de voordeur met behulp van de 'gemeentesleutel' vakkundig eruit was geramd, hebben politiemensen de woning betreden en zijn er twee personen aangehouden, waaronder de vader des huizes. Omdat deze laatste weigerde om tijdens zijn arrestatie de aanwijzingen van de politie op te volgen, is hij gebeten door een diensthond.

In de woning werd uiteindelijk een zogenaamd 'balletjespistool' aangetroffen en in beslag genomen. De recherche heeft nader onderzoek gedaan in de woning.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper

w-SanBar-Duindorp_IMG_0593

w-SanBar-Duindorp_IMG_0597

w-SanBar-Duindorp_IMG_0607

w-SanBar-Duindorp_MVI_0600

w-SanBar-Duindorp_MVI_0601