Zwaargewonden bij steekpartij in Honselersdijk | Regio15.nl

Zwaargewonden bij steekpartij in Honselersdijk

Honselersdijk - Bij een steekpartij op de Stompersdijk met de Burgemeester Hoogenboomstraat zijn dinsdagavond meerdere personen gewond geraakt.


Omstreeks 20:00 uur kregen de hulpdiensten meerdere meldingen van de steekpartij. Er werden vanwege de ernst van de melding drie ambulances en een Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd. 

Het Mobiel Medisch Team (MMT) is met de traumahelikopter vanuit Rotterdam ter plaatse gekomen. Hoeveel personen er gewond zijn geraakt is nog niet duidelijk. Er zijn minstens twee slachtoffers met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. 

Een derde slachtoffer zou met behulp van kennissen naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Ter plaatse wordt er nog een slachtoffer onderzocht door personeel van de ambulancedienst. 

Over de aanleiding van de steekpartij is nog niets bekend. Rechercheurs en medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) gaan uitgebreid onderzoek verrichten. Vanwege de steekpartij heeft de politiehelikopter enige tijd boven het incident gevlogen. 

De politie laat weten dat de verdachte van de steekpartij nog niet is aangehouden. Er is nog geen signalement vrijgegeven. De politie roept mensen die meer informatie hebben op om direct 112 te bellen. 

Het Rapid Response Team (RRT), een eenheid van het arrestatieteam, heeft samen met de hondenbrigade een instap gedaan in een woning. De verdachte werd daar niet aangetroffen en de klopjacht gaat verder.

(Noot van de redactie: er circuleren beelden van de heftige steekpartij op social media. De politie is bekend met deze beelden. De redactie van deze website heeft besloten de beelden niet te publiceren en/of delen.)

Update 6 maart: kijk hier voor het persbericht van de politie over de steekpartij.

Update 8 maart: de politie heeft op donderdag 7 maart twee verdachten aangehouden, inwoners van Honselersdijk van 27 en 36 jaar oud.

Beeld: Daan van den Ende 

Beeld van de inval:

Ck2hO2.JPG

iSt5U6.JPG

ce9kSa.JPG

8YXUse.JPG

Uixyzb.JPG

pfPQfb.JPG

cf1TIC.JPG

wwLDBy.JPG

uOwXFB.JPG

3aYie8.JPG

lLU7PP.JPG

Kpykpx.JPG