Steekpartij Steenwijklaan Den Haag (+ update) | Regio15.nl

Steekpartij Steenwijklaan Den Haag (+ update)

dsc_1700_-_thumbDen Haag – In een woning aan de Steenwijklaan heeft vanavond even voor half zeven een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij is een persoon gewond geraakt.

Even voor half zeven kregen de hulpdiensten een melding dat er een persoon in de woning aan de Steenwijklaan was neergestoken. Hierop zijn diverse politie-eenheden ter plaatse gegaan.

Hier troffen zij een vrouw aan die neergestoken was. Personeel van de gealarmeerde ambulance en motorambulance hebben de vrouw gestabiliseerd; zij is met spoed (A1) vervoerd naar het Leyenburg ziekenhuis.

De recherche van bureau Zuiderpark heeft de zaak in onderzoek.

Update 15-12: uit nadere informatie van de politie blijkt dat het gaat om een 53-jarige vrouw, die door haar 54-jarige vriend, tijdens een ruzie in de keuken, verschillende malen met een kapmes op het achterhoofd is geslagen. De dochter des huizes heeft geprobeerd tussenbeide te komen, maar werd telkens hardhandig weggeduwd door de man. Zij is vervolgens de straat opgerend en heeft om hulp geroepen. De 54-jarige dader is aangehouden en wordt verdacht van poging tot moord c.q. poging tot doodslag. De vrouw kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

Foto’s: Cees en Tim de Kleyn

dsc_1683

dsc_1685

dsc_1688

dsc_1691

dsc_1695

dsc_1697

dsc_1700