Auto te water 's-Gravenzande | Regio15.nl

Auto te water 's-Gravenzande

Autotewater-KOPt-Autotewater-Danny-4‘s-Gravenzande – Vannacht is op de Noordlandseweg een voertuig te water geraakt; de bestuurder is gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Even na half drie vannacht werd de brandweer opgeroepen voor een voertuig te water aan de Noordlandseweg. Een automobilist reed met zijn zwarte pick-up truck op de N211, toen de bestuurder ter hoogte van het tankstation Tinq de macht over het stuur kwijt raakte.

De auto raakte tot twee maal toe de vangrail en raakte daarna precies tussen de oprit van een woonhuis en het begin van de vangrail te water.

De brandweer heeft de persoon bevrijd en op de kant geholpen. Daarna is de bestuurder even later onder begleiding van de politie naar het ziekenhuis vervoerd. Bergingsbedrijf Quartel uit Rotterdam heeft het voertuig geborgen.

Al diverse keren zijn er in deze bocht ongevallen gebeurd, zoals in november vorig jaar en recentelijk in september. Of er in dit geval alcohol in het spel was zal het onderzoek van de politie uitwijzen.

Video: Danny Botman 

Foto's: Danny Botman en Fred van der Ende

w-Autotewater-Danny-1

w-Autotewater-Fred-1

w-Autotewater-Fred-2

w-Autotewater-Danny-2

w-Autotewater-Danny-3

w-Autotewater-Danny-4

w-Autotewater-Fred-3

w-Autotewater-Fred-4

w-Autotewater-Fred-5