Auto's te water door gladheid | Regio15.nl

Auto's te water door gladheid

dsc_6788thumbNaaldwijk - Vermoedelijk vanwege de gladheid zijn vandaag even na het middaguur twee voertuigen in het water beland; hierbij raakte wonderwel niemand gewond.

Rond 12.30 uur was het raak in Naaldwijk; door nog onbekende oorzaak raakte een 25-jarige bestuurster met haar personenauto te water op de Galgeweg.

Zij reed in de richting van 's-Gravenzande en raakte net na de Opstalweg met haar auto te water in de naast gelegen sloot. Omstanders hielpen de vrouw uit haar auto en alarmeerden de hulpdiensten.

Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw ter plaatse nagekeken. Zij is door iemand anders opgehaald.

Een berger heeft de auto uit het water getakeld en weggesleept.

Foto's: Danny Botman

dsc_6802

dsc_6787

dsc_6793

dsc_6798

dsc_6801

Schipluiden - Niet veel later, rond 13.15 uur, was het raak aan de Gaagweg (N468). Ook hier werd door de brandweer groot uitgepakt, want o.a. de tankautospuiten uit Delft en Schipluiden en de duikers uit Delft en Den Haag-Centrum zakten met spoed af naar Schipluiden. Tijdens het aanrijden naar het incident, kregen de voertuigen echter via C2000 al het bericht door dat de inzittenden reeds gezond en wel op de kant stonden. De brandweer heeft alleen nog geholpen bij het bergen van het voertuig.

Foto's: Marco van den Boogerd

wa-img_2256

wa-img_2257