Nieuwsflits week 1 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 1

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 3 januari:

Rijswijk - Vanochtend is er brand uitgebroken bij de kappersacademie op de Steenvoordelaan. De brand is ontstaan in een droger. Eén persoon is onderzocht door ambulancepersoneel. (Beelden: Piet de Ruijter)

OYPQWU.JPG

6FSYv6.JPG

aSXKTV.JPG

nlij5R.JPG

Rijswijk - De brandweer is vanmiddag opgeroepen nadat er in een slootje bij de Prinses Beatrixlaan een fiets werd aangetroffen. De brandweer heeft in de sloot gezocht naar een mogelijke drenkeling, maar er is niemand aangetroffen. (Beelden: Ivar Gieles)

MexyJg.JPG

kRZsPg.JPG

DmYiVq.JPG

OHnFLq.JPG

Poeldijk - Op de N211 is een kop-staart botsing geweest. Eén inzittende van de voorste auto is naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Piet de Ruyter)

G4qozD.JPG

ov77Rv.JPG

QNz8R9.JPG

Den Haag - Bij een tankstation op de Fruitweg is brand ontstaan onder de motorkap van een auto. De brandweer heeft de brand geblust (Beelden: Ivar Gieles)

KqoQIZ.JPG

T1iW02.JPG

vkyGFW.JPG

Vrijdag 5 januari:

Den Haag - Normaliter kom je bij een tankstation anderen tegen die de afgenomen brandstof of een flesje fris willen afrekenen, maar vandaag liep tussen het tankende volk ook een torenvalk versuft rond. Wat hij daar deed is niet bekend, vandaar dat hij is opgehaald door de Haagse Dierenambulance. (Beeld: Ivar Gieles en Nikolai Overbeeke)

LHuKwX.JPG

xz8hc0.JPG

ffvxIi.JPG