Nieuwsflits week 2 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 2

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 2 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 9 januari:

Den Haag - In de Stieltjesstraat is een scooter in botsing gekomen met een busje. De oorzaak van de aanrijding is niet duidelijk. De opzittende van de scooter is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Ivar Gieles)

GWGIct.JPG

HdG77d.JPG

dTFNlm.JPG

Woensdag 10 januari:

Den Haag - Aanrijding twee auto's op de Zuiderparklaan. Er is één persoon onderzocht in de ambulance. (Beelden: Rick Brouwer)

qKDop3.jpg

cV3Fcx.jpg

xNRVrq.jpg

Vrijdag 12 januari:

Den Haag - Een vrachtwagen die de Hoogvliet in de Badhuisstraat moest bevoorraden heeft vanmiddag de rolluik van het magazijn geramd tijdens het lossen. De bak waar de voorraad in zit is doormiddel van een haakarm bevestigd aan de vrachtwagen. De bak is deels naast de vrachtwagen terechtgekomen. (Beelden: Rick)

IUZJnM.JPG

4CCfTZ.JPG

t1ofNm.JPG

Zaterdag 13 januari:

Rijswijk - Vanmiddag om even voor half vijf zijn een scooter en een personenauto met elkaar in botsing gekomen op de Huis te Landelaan met de Dr. H. Colijnlaan. De scooterrijdster moest daarvoor in de ambulance worden verzorgd. Of zij ook is vervoerd is niet bekend. (Beeld: Ivar Gieles)

IIKd6N.JPG

DqFKJ6.JPG

a5V9NQ.JPG

OSDgjB.JPG

tmrNNi.JPG

MRKmCT.JPG