Hagenaar bedreigd en mishandeld na tramrit | Regio15.nl

Hagenaar bedreigd en mishandeld na tramrit

Den Haag - Een 24-jarige Hagenaar werd dinsdag 29 november omstreeks 22.00 uur, na een rit in tram 1, bij station Hollands Spoor bedreigd en mishandeld door een negroïde man die uit was op zijn mobiele telefoon.


Het slachtoffer zat in tram 1, richting station Hollands Spoor, toen de negroïde man hem vroeg om een sigaret. Toen hij weigerde deze te geven, waarschuwde de onbekende man hem voor het moment dat hij uit zou stappen. Eenmaal bij het station gekomen, stapten beiden mannen uit. De negroïde man bedreigde het slachtoffer en eiste zijn mobiele telefoon. Opnieuw weigerde het slachtoffer, wat hem op een vuistslag kwam te staan. De Hagenaar deed bij de politie aangifte van bedreiging, mishandeling en poging beroving.

Van de dader is het volgende signalement bekend:
Negroïde man, tussen de 25- 30 jaar, 180-185 cm lang, droeg een zwarte muts heeft een enigzins bol gezicht, gave huid, droeg een donkere jas met een spijkerbroek.

Tips?
Heeft u dinsdagavond iets van deze poging beroving en bedreiging gezien of meent u de dader te herkennen in het opgegeven signalement? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Hoefkade via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.