Getuigen gezocht in zaak overleden man | Regio15.nl

Getuigen gezocht in zaak overleden man

Den Haag - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar het overlijden van een 36-jarige Hagenaar is op zoek naar getuigen. Het slachtoffer werd zaterdag 3 december omstreeks 23.00 uur in een woning aan de Luxemburgstraat dood aangetroffen. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gebracht.

GETUIGE
Rechercheurs zijn op zoek naar getuigen die eind november - begin december iets gezien hebben in de omgeving van de Luxemburgstraat dat in verband kan worden gebracht met het overlijden van de Hagenaar. Daarnaast wil het rechercheteam graag in contact komen met een getuige die in de Luxemburgstraat mannen heeft aangesproken waarvan er één mogelijk gewond was. Mogelijk beschikt deze getuige over belangrijke informatie voor het onderzoeksteam.

ENGELS VOERTUIG
Naast de oproep voor getuigen is het rechercheteam op zoek naar een auto van het merk Audi, type A6, donker blauw van kleur met het Engelse kenteken W238JWL. Het stuur van deze auto zit aan de rechterzijde.

TIPS?
Bent u een getuige waar de politie naar op zoek is of beschikt u over informatie over het  overlijden van de Hagenaar neemt u dan contact op met het rechercheteam. Weet u waar de Audi A6 zich bevindt ook dan wordt u verzocht contact op te nemen met het rechercheteam. Dit kan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.


Powered by Finanznachrichten