Nat pak bij aanhouding | Regio15.nl

Nat pak bij aanhouding

Politieagenten hielden donderdag 15 december om 02.30 uur twee mannen aan voor diefstal van benzine. Een politieman  en één verdachte liepen daarbij een nat pak op.


Agenten kregen een melding van verdachte omstandigheden op de 's-Gravenweg. Toen zij daar aankwamen, zagen zij daar drie mannen bij een vrachtauto staan. De mannen gingen er bij het zien van de agenten direct rennend vandoor.

Gevecht in de sloot
Eén van de verdachte sprong over de sloot maar had niet op de agent gerekend die hem direct achterna sprong. De agent en de verdachte vielen in het water en daar ontstond een gevecht. Nadat de agent de verdachte onder controle had gebracht werd hij door zijn collega's uit het water gehaald. De verdachte een 28-jarige Hagenaar werd naar het bureau gebracht. In de omgeving wisten agenten een tweede verdachte, een 33-jarige Hagenaar, aan te houden. Ook deze man belandde uiteindelijk in de cel.

Diefstal benzine
Op de 's-Gravenweg bleken de mannen bezig geweest te zijn met diefstal van diesel uit de vrachtauto. De recherche heeft de diefstal in onderzoek en stelt tevens een onderzoek in naar de identiteit van de derde verdachte. De twee aangehouden mannen zitten nog vast.