Vrouw aangerand, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Vrouw aangerand, politie zoekt getuigen

Rijswijk - Een 38-jarige vrouw werd zaterdag 10 december om 19.45 uur op de Steenvoordelaan aangerand door een onbekende man. De zedenrecherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

De vrouw wandelde op de Steenvoordelaan ter hoogte van het gemeentehuis in de richting van de Albert Heijn, toen zij werd vastgepakt door een onbekende man. De man trok aan haar arm en betaste de vrouw. Twee mensen, die aan de andere zijde van de Steenvoordelaan liepen, zagen dat de man en de vrouw in 'gevecht' waren. De verdachte liet het slachtoffer los en rende naar een donker kleurige Volkswagen. De auto stond geparkeerd op de Steenvoordelaan op de plaats die bestemd is voor vergunning houders. De zedenrecherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze aanranding of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de unit zedenzaken via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.