Politie houdt wederom verdachten ongeregeldheden oud en nieuw aan | Regio15.nl

Politie houdt wederom verdachten ongeregeldheden oud en nieuw aan

Den Haag - Het rechercheteam, dat onderzoek doet naar de ongeregeldheden in de Nieuwjaarsnacht in de omgeving van de Olieslagerslaan/Hopmanstraat, hield zaterdag 7 januari om 18.00 uur drie minderjarige verdachten aan.


De jongeren maakten zich schuldig aan meerdere strafbare feiten, waaronder het gooien van zwaar vuurwerk naar politieagenten. Vrijdag 6 januari werd al een 19-jarige Hagenaar in dit onderzoek aangehouden.

De identiteit van de jongens, 14, 16 en 16 jaar en afkomstig uit Den Haag, kwam door het bekijken van beelden, van camera’s die tijdelijk in de omgeving stonden, en verder rechercheonderzoek naar voren. Het rechercheteam verwacht binnenkort nog meer verdachten te kunnen aanhouden.

19-jarige Hagenaar
De vrijdag aangehouden 19-jariege verdachte zit nog vast en wordt maandag 9 januari voorgeleid voor een rechter-commissaris. Ook de drie minderjarige verdachten zitten nog vast.

Tips?
In de nacht van oud en nieuw was het in de omgeving van de Olieslagerslaan/Hopmanstraat in Ypenburg onrustig. De politie doet onderzoek naar deze ongeregeldheden. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen dade(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Ypenburg/Leidschenveen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.