Rijswijk - Moeder en zoon beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Rijswijk - Moeder en zoon beroofd, politie zoekt getuigen

Rijswijk - Twee mannen beroofden zaterdag 7 december om 18.30 uur op het Kruisvaarderspad een 53-jarige Haagse en haar 14-jarige zoon. De recherche onderzoekt de beroving en zoekt getuigen.


De slachtoffers fietsten over het fietspad van het Kruisvaarderspad in de richting van Den Haag toen twee mannen plotseling de moeder en haar zoon met fiets en al op de grond gooiden. De verdachten bedreigden de slachtoffers met een wapen en namen enkele persoonlijke eigendommen mee. Hierna renden de twee verdachten weg in onbekende richting.

Slachtofferhulp

Agenten stelden een onderzoek in, maar troffen de verdachten niet meer aan. Medewerkers van Slachtofferhulp vingen de moeder en haar zoon op aan het politiebureau. Ambulancepersoneel onderzocht daar ook de vrouw aan verwondingen, die zij door haar val had opgelopen, en kon ter plekke behandeld worden.

Signalement

De twee mannen droegen donkere kleding met een capuchon. De ene man had een zwarte sjaal voor zijn neus en mond en de ander droeg een zwart/witte sjaal voor zijn neus en mond. De mannen waren ongeveer 1.60 meter lang en spraken met een accent.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving? Of heeft u informatie die kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van Bureau Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.