Zoetermeer - De politie is op zoek naar een man die zondag  5 maart bij een verkeersruzie een 27-jarige Zoetermeerder heeft gestoken.

Volgens de Zoetermeerder 'kleefde de man bumper' op de A12. Dit was rond 18.30 uur. Hij pobeerde hem vervolgens van zich af te schudden door even te remmen. De man haalde hem in en deed op afrit van de snelweg hetzelfde. Bij de bushalte op de Afrikaweg stopten beide automobilisten en ging de ruzie over in een scheldpartij en handgemeen. Hierbij trok volgens de Zoetermeerder de bumperklevende automobilist een mes en stak hem. Hij liep hierbij een oppervlakkige verwonding op aan zijn buik.

Het slachtoffer viel op de grond en zag nog net hoe de man in zijn auto stapte en in de richting van het Stadshart reed. Hij reed in een blauwe Ford, met in het kenteken de letters TSN. Ook is het volgende signalement bekend: een man van ongeveer 25 jaar oud, 1.70 m, kort donker haar, met opvallend in punten geknipte bakkebaarden. Hij heeft een normaal postuur en droeg een zwarte jas van het merk 'Nickelson' en witte gympen met strepen.

(Her)kent u de man of heeft u anderzijds van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met de recherche van Zoetermeer op telefoonnummer 0900-8844.