Nootdorp - De politie hield zondagavond omstreeks 23.45 uur een 19-jarige Nootdorper aan nadat hij vluchtte na een inbraak en tijdens zijn vlucht ingereden was op een plaatsgenote.

Agenten ontvingen een melding dat er een inbraak gaande was aan de Nieuwkoopseweg. De dieven werden betrapt en aangesproken door een 53-jarige man. Eén van de verdachten sloeg de man met een pijp op zijn hoofd en zette het daarna op een rennen. Een andere verdachte vluchtte in een witte bus weg en miste op een haar na de 22-jarige dochter van de 53-jarige man.

Verschillende politie eenheden hebben in het gebied gezocht naar het witte voertuig en troffen deze op een parkeerterrein in Nootdorp. De 19-jarige bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het bureau. In het voertuig troffen agenten vermoedelijk cocaïne aan.

Tips? Bel de politie!
De recherche is nog op zoek naar de twee andere verdachten en is op zoek naar getuigen die iets te gezien hebben.Bent u getuige geweest of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Pijnacker / Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.