Den Haag - Een 31-jarige Hagenaar was zondag 4 maart even na middernacht het slachtoffer van een gewelddadige straatroof. De politie heeft de straatroof in onderzoek en zoekt getuigen.

De Hagenaar liep op de Laan van Meerdervoort bij de kruising met de Wattstraat. Uit het niets liepen twee onbekende mannen op het slachtoffer af. Vervolgens kreeg hij van de mannen klappen in het gezicht en schoppen in zijn zij en moest hij zijn waardevolle spullen afgeven. De daders vertrokken in onbekende richting.

Signalement
Eén van de mannen had een blanke huidskleur en was tussen de 1.85 en 1.90 meter lang. Hij had een tenger postuur. Verder had hij een mager gezicht, met een zwarte stoppelbaard. Hij had kort en zwart stekeltjeshaar dat naar voren was gekamd. De man droeg een blauwe spijkerbroek en een donkerblauw, glanzend bomberjack.

De andere man had een licht getinte huidskleur en was tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij had een slank postuur. Hij droeg een capuchon over zijn hoofd waardoor zijn gezicht niet goed te zien was. Verder droeg hij een glimmende gewatteerde jas met een witte streep op beide mouwen van schouder tot aan de pols.

Tips? Bel de politie
Bent u getuige geweest van de straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Belt u dan met de recherche van Bureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.