Auto tegen paal op de Mgr. van Steelaan | Regio15.nl

Auto tegen paal op de Mgr. van Steelaan

Hofzichtlaan-KOPt-Hofzichtlaan-1Voorburg - Op de kruising van de Mgr van Steelaan met de Hofzichtlaan is vanmorgen een automobilist tegen een paal van de bovenleiding gebotst.


Rond de klok van acht uur kwam er bij de regionale alarmcentale een melding binnen dat er op het kruispunt een ongeval had plaatsgevonden. Een auto was tegen een paal van de bovenleiding van de tram aan gereden en de bestuurder zat nog in het voertuig. Op basis van deze gegevens werd naast de politie en ambulance ook de brandweer gealarmeerd. De bemanning van een toevallig passerend voertuig van de huisartsenpost heeft eerste hulp verleend.

Bij aankomst van het ambulancepersoneel werd al snel duidelijk dat de inzet van de brandweer niet benodigd was. Deze is zodoende weer retour kazerne gegaan.

Het slachtoffer kon zelfstandig het voertuig verlaten en is in de ambulance onderzocht op opgelopen verwondingen. Later is hij onder A2 naar het Medisch Centrum Haaglanden/Lokatie Westeinde vervoerd om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen.

De Verkeerspolitie heeft de sporen van de aanrijding vastgelegd op beeld.

Foto's: Harry Caspers en Ruben van Essen

w-reio15-1

w-reio15-2

w-reio15-3

w-Hofzichtlaan-1

w-Hofzichtlaan-2